1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

T2W en T2P, Samsung geeft niet thuis

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door jorisjansen, 25 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag bij de MM in Roermond geweest. De 40B650 koste daar 829 euro. niet verkeerd dacht ik zo en er stond tevens een sticker bij geplakt van geschikt voor Ziggo.

  Maar even gevraagd welk type het precies was....kreeg ik te horen de W versie. De verkoper in het systeem gekeken en bij alle MM in Nederland staan voor de 40" W versies. 37" P versie kon hij wel leveren.
  Hij wist niet dat de W versie Ci was en de P Ci plus. Ben je lekker mee als je m daar koopt.
   
 2. samsung zit al in CI+ forum sinds 2007.

  zie officele link CI+ forum:

  http://www.ci-plus.com/index.php?page=what

  ze hebben gewoon gewacht met het geschikt maken van hun nieuwe lijn totdat de 1ste provider met CI+ begint...dan beginnen ze plotseling hun P modellen te leveren. lekker mosterd na de maaltijd...dat is dus dikke pech voor de mensen die als 1ste een provider hebben die met CI+ begint. sorry hoor maar dit is toch belachelijk. ze weten ervan....wat ze zijn er zelfs bij betrokken...en dan nog wachten met de implematie van die chip die wel in de P versie zit maar niet in de W.... zoals ik het zie heeft samsung de schuld....
  Je kunt dan wel de winkel aanvallen maar die zijn volgens mij ook gedeeltelijk de dupe van samsung beleid. je kunt toch niet van een winkel verwachten dat ie de voorkennis over CI+ bezit die samsung heeft. laat staan de connecties met de providers.
   
 3. Inderdaad, dit staat nu op de site. Toen ik 5 maanden geleden mijn tv kocht nog niet. Ik ging er vanuit dat het deskundig personeel van de Mediamarkt mij goed voorlichtte.

  Ik heb inmiddels al wel een reactie van de Mediamarkt. Zij zullen het ook voorleggen bij Samsung.
   
 4. Ik heb dus vandaag ook zo'n CAM module gekocht, niet wetende dat er verschillende modellen samsungs B651 zijn.
  Na het installeren kwam ik er achter dat ik over een W model beschik :( is het mogelijk om de module weer terug te brengen naar de winkel (Mediamarkt) en geld terug te krijgen?
  Ik voel me nu behoorlijk genaaid en hoop dat ik niet 80 euro heb weggegooid!
   
 5. Volgens de algemene verkoopvoorwaarden zijn smartcards uitgesloten van retourneren, dus in feite mag MediaMarkt je retour weigeren! Er is een gecertificeerde lijst beschikbaar van de werkende modellen, dus die had je van te voren even moeten controleren! :)
   
 6. Vind dit echt kort door de bocht, toen ik mijn CI+ cam ophaalde werd mij duidelijk verteld mocht het niet werken, dat ik de module weer kon terug brengen zonder de smartcard( omdat deze dan al, als je het gebruikt, geactiveerd wordt). Dus geld retour minus de kosten van de smartcard.
   
 7. Die smartcard die ik erbij heb gekregen die is niet eens geactiveerd omdat ik al een werkende smartcard heb. Ik heb het pakket alleen om de module gekocht, maar we zullen zien vandaag of ze hem terug nemen.
   
 8. Ik heb gister een Samsung LE32B550 besteld en voor de zekerheid heb ik bij de leverancier het type nagevraagd ( W of P ). Hij melde mij dat hij net van Samsung had gehoord dat ze komen met een software update waardoor de W versie gaan werken met Ziggo.
  Dit forum doorlezend geloof ik daar helemaal niets van. Broodje aap lijkt mij en dus wordt het echt een P model voor mij
   
 9. Volgens mij is CI niet softwarematig te updaten naar CI+. Was het maar waar.:wink:
   
 10. Zou het mogelijk kunnen zijn dat er een CI+ slot aanwezig is, maar dat middels de firmware nu nog werkt als een CI slot?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina