1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Firmware upgrade Arris 702b

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door viperfox, 23 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik lees veel berichten over een firmware upgrade van de arris modems om de upstream etc te fixen.

  Kan iemand mij vertellen wat er dan precies gerepareerd wordt? Of is dit te technisch?

  Waarom komt ziggo er pas aan het eind van de uitrol achter dat de modems niet voldoen aan de eisen? Gevalletje haastige spoed.... ?

  Ik ben geen UPC fanaat, maar kan me niet herinneren dat dit soort problemen bij UPC gespeelt hebben (iig niet in deze omvang) ...... Ik weet wel uit betrouwbare bron dat UPC eerst zijn hele netwerk (wijkcentrales) heeft aangepast en pas daarna klanten is gaan overzetten..... Heb het gevoel dat Ziggo het net andersom doet........
   

 2. Zal eerder wat tweaks zijn in de modem
  de wijken waar geen docsis 3.0 nog is zal je ook geen docsis 3 modem ontvangen denk ik :)

  Je zal altijd zien dat ondanks dat je veel test er bij grootverbruik altijd een groep is die bepaalde problemen heeft.
   
 3. Dat zijn een hoop aannames. Bij mij en velen anderen is er niets kapot en voldoet de modem wel aan de eisen (na enkele gesprekken met Ziggo en wat probeersels van mijn kant). Geen vlekkeloze overgang geef ik toe, er zijn tenslotte genoeg voorbeelden van hardnekkige problemen die nog steeds opgelost moeten worden.
  Overigens zijn niet alle problemen te toe te wijzen aan Ziggo, andere factoren spelen ook een rol. Denk aan het gebruik van wifi, oude 100Mbps router, oude PC, slechte kabels, enz.

  Ik ben in ieder geval ook benieuwd naar de nieuwe firmware. Komt deze echt binnenkort? Wanneer? Wat zijn de veranderingen? Heeft iemand enig idee?
   
 4. Is de firmware update al uit ik dacht dat deze vandaag 25 aug uit zou komen?
   
 5. Heb net m'n modem opnieuw gestart en de log geeft niets aan van een nieuwe firmware versie die wordt gedownload van de 213.x.x.x server.
  Dus: nee.
   
 6. Zodra deze firmware update er is, gaat het updaten dan automatisch, wordt dit op afstand door Ziggo gedaan of moet ik zelf iets doen ?
   
 7. Zou automatisch moeten gaan, maar gezien de voortvarendheid waarmee Ziggo momenteel de problemen aanpakt en oplost zou ik niet tot die tijd mijn adem inhouden als ik jou was :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina