1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

nieuw modem ontvangen maar hoef 'm niet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door extaxi, 23 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb vorige week dat nieuwe modem in mijn handen geduwd gekregen, maar eigenlijk vind ik mijn 20 mbit verbinding snel zat. Nu zou je denken, sneller is altijd beter maar ik heb een WRT-54GS router (met speedbooster) met een WMP54GS netwerkkaart.

  Volgens mij heb ik om dan profijt te hebben van mijn snelle modem ook een nieuwe router en een nieuwe netwerkkaart nodig.

  In principe vind ik nu die 20 mbit snel zat en zou ik dus ook een stapje terug in abonnement kunnen gaan en het nieuwe modem terugsturen (is dat mogelijk?). Of is dat nu een hele rare gedachte en moet je straks toch sowieso over naar dat nieuwe modem?
   
 2. Bij mij hetzelfde, zelfde router. Ik wacht ffies tot ik de nieuwe modem heb want de angst bekruipt me dat als ik nu ga bellen ze er niets van gaan snappen en dat het fout gaat. Dan hebben we de modem vast voor de volgende verhoging. Als ik hem mag houden natuurlijk.
   
 3. Al zou je terug gaan naar AIE Plus, dan zal je toch het nieuwe modem moeten hebben als in het najaar/winter de snelheid van Plus verhoogd wordt van 20 naar 35 mb.
   
 4. De motorola kan toch tot 40? En weet je zeker dat het naar 35 gaat, staat mij iets bij van 30?

  @TS: Ik zit ook in Nieuwegein en heb nog niets mogen ontvangen van de postbode en dan ga jij doodleuk roepen: "ach, nieuw modempje gehad, maar eigenlijk geen interesse." Tssss..... :wink:

  Terug gaan naar AIE plus duurt minimaal een contract maand, je zou het modem kunnen installeren zodat je in ieder geval dan voor die maand gebruik kan maken van de hogere snelheid van AIE extra.
   
 5. Renatus, ga maar eens kijken bij het postkantoor, staat er genoeg. Die waardeloze postbodes hier doen vaker geen briefje in de bus.

  Contractmaand? Er zijn geen extra kosten aan verbonden hoor. Ik heb Alles in 1 extra, dus ga van 20 naar 50 mbit.
   
 6. Dat zou een rare situatie zijn..... we geven het nog een weekje.

  Snap ik, maar in je post heb je het over terug gaan naar AIE plus, daar gaat een maand over heen.
   
 7. O zo, ik snap het......
   
 8. Ik ben twee weken geleden ook teruggestapt van Extra naar Plus (via Mijn Ziggo), dus wanneer zou dat dat ingaan volgens jou? 1 september of pas 1 oktober?
   
 9. In de toekomst zullen alle Ziggo abonnee's denk ik voorzien zijn van een ED3 modem ipv de huidige modems.

  Ook voor de verbindingen tot 30Mbit is een ED3 modem veel gunstiger. De beschikbare capaciteit kan beter benut cq verdeeld worden. Mogelijkheden die er niet zijn met ED2 modems.

  En een downgrade kan je altijd aanvragen. Werkt ook prima met het nieuwe modem, dus dat is geen belemmering. Ik zou het modem gewoon lekker aansluiten.
   
 10. En anders mag je hem wel aan mij geven :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina