1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Hapering in geluid bij Ned1,2,3 HD

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ReneO46, 23 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Mijn tv gebruikt alphacrypt versie 3.12. Updaten naar versie 3.17 maakt dus geen verschil blijkbaar.
    Postcode is overigens 3817
     
  2. Hikkend ( Dropouts) geluid

    Ook ik heb op Ned 1 HD last van een hikkend geluid op mijn Humax 5050 bij dolby surround Ned 2 en 3 weet ik niet maar bij de andere HD zenders niet.Eigenlijk al van het begin dat Ned in HD doorgegeven wordt doorgeven.
    Ook worden niet de achterste kanalen aangestuurd.
     
  3. Beste Dulk,
    Zoals ik in een ander draadje al aangegeven heb, wordt het Dolby signaal niet 5.1 uitgestuurd , maar gewoon in stereo.
    Zender indictie geeft Dolby stereo icoon en Dolby icoon aan.
    Ook ik heb( IK BEDOEL DE TV) ook last van hickups op Ned 1 2 3 HD.
    Op andere HD zenders geen enkel probleem, ook niet met het Dolby geluid.
    Volgens Ziggo zou het niet aan het signaal liggen, maar ik heb ernstige twijfels aangezien dit probleem ontstaan is sinds 4 Juli jl. toen Ned HD op de kabel kwam
    Postcode gebied 2332PH.
    Vr.gr JanvdB
     
  4. Hikkend ( Dropouts) geluid

    Best Jan

    Bedankt voor je reactie.

    Dat het geen Dolby geluid is had ik al zo een vermoeden van mijn postcode is 2552cx en wat ik op het forum lees is het probleem in heel het Ziggo gebied,ik hoop dat Ziggo hier snel iets aan doet.
    Trouwens via de Sateliet is het geluid wel goed.

    Met vr.gr Dulk
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina