1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Nieuw arris modem haalt Aie-E snelheid niet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Superduper263, 22 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb nog steeds de oude firmware. Wel zie ik dat opeens mijn downstream power levels met -8dB zijn gezakt (van ~-10dB naar -2dB). Ook kom ik niet meer op de 'Event Log' pagina (totaal witte, lege pagina). Echter geen noemswaardige verbetering in de verbinding. :rolleyes:
     
  2. "met -8dB gezakt" Je powerlevels zijn dus met 8 dB gestegen. Toevallig een versterker geplaatst? Anders heeft Ziggo wellicht wat verbeterd in de wijkkast. Belangrijker is: is je signaalruis verhouding (SNR) verbeterd?

    edit: -10dB verklaart wel je eerder genoemde packetloss problemen. Zou er trouwens niet een monteur bij je langskomen gisteren? Wat is daar uitgekomen?
     
  3. Klopt, stom verwoord.

    Nee, ik heb niets veranderd.

    Ja, van ~33dB naar 37dB.

    Dit wil je niet geloven (ik ook niet). Afspraak gemaakt voor "in de middag", dus ik kwam iets na 12:00 uur thuis.. bleek de monteur al geweest te zijn!! :x :cry:
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 4 sep 2009
  4. Misschien in de categorie, ach ik ben er nu toch, heeft hij wat in de wijkkast "gerommeld" en in ieder geval je signaal weer in een beetje normale regionen geparkeerd. Je digitale tv waarden zouden eigenlijk ook beter moeten zijn.
     
  5. Heb hier in Sint Pancras nagenoeg hetzelfde probleem. Wat betreft de snelheid. Heb in december een monteur gehad en die zag toen ook, terwijl hij met zijn laptop aan het modem hing, dat het niet helemaal klopte (5Mb met AiE-extra), 4 weken terug het nieuwe modem gehad en haal nu max 16 Mb/s. A.s. dinsdag komt er een monteur langs en hopelijk gaat het nu wel goed komen.
     
  6. Beste mensen. na heel wat gezeur eindelijk de beloofde snelheid.

    [​IMG]:applause::applause::applause:
     
  7. waar kan ik zien of ik ook de nieuwe firmware heb ? of niet:frons:
     
  8. Ik kon gisteravond laat heel even kijken op de pagina van mijn moem, maar heb de firm-ware van feb. 2009 nog.
     
  9. OK, na vanmorge heel even de beloofde snelheid te hebben gehad ben ik weer terug bij af....

    [​IMG]
     

  10. Inderdaad het is inmiddels weer dinsdag, nog steeds een erg slecht signaal.
    Zou vrijdagavond gebeld worden, zelf maar gebeld, zaterdag zou ik weer gebeld worden, zelf gister maar gebeld, en ik moest even geduld hebben.
    Tja, ze hebben de macht dus....:censored:
    Wat ik wel raar vond, dat was zaterdag, had ik opeens een dl snelheid van 30 mb toen 50 mb en iets later 150 mb. (duurde maar enkele seconden maar toch.)
    We wachten maar weer af......:no::no:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina