1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuw arris modem haalt Aie-E snelheid niet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Superduper263, 22 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. de monteur is hier net weg en hij haalde op zijn laptop, na modem te hebben vervangen en profiel goed laten zetten, ook niet de snelheid van een ai1-e. Kwam zo rond de 30 Mb/s uit. TOch al een verdubbeling van wat ik had.
  Maar van wat ik heb begrepen, heeft de monteur nu een opdracht naar de TD gestuurd met daarin de vraag om mijn modem enige tijd in de gaten te houden om zo eventueel nog wat andere mogelijke oorzakne te kunnen vinden.
   
 2. Nou ik zal mezelf maar even quoten, vanavond weer even de helpdesk gebeld maar er bleek afgelopen vrijdag helemaal geen firmware update te zijn voor het arris modem. Ik (we) worden gewoon misleid. Een keurige manier om met je klanten om te gaan.... :no::no:Tis jammer dat Ziggo alleen verkrijgbaar is hier in Wormer, want anders had ik het wel geweten.:evil: Nu het goede nieuws (als het waar is) binnen 2 weken komt er een firmware update voor het nieuwe Arris modem.
   
 3. Heb zoiets ook gehoord uit de mond van een TD-medewerker. DUs misschien dat het waar is. Want ik zit al weer onder de 20 Mb/s :cry:
   
 4. Ik heb nu de Arris en die werkt op een storing van 3 dagen vorige week goed. Per 1 november ga ik terug van Extra naar Plus. Als die dan het 20/3 en later het 30/4 lijntje netjes doorgeeft, dan ben ik tevreden.
   
 5. Grappig, ik heb precies hetzelfde. Nieuw Arris-modem werkt perfect en per 1 oktober doe ik een stapje terug naar Plus. Weet jij wanneer 30/4 in de planning staat?
   
 6. Waarschijnlijk komt er toch geen nieuwe firmware meer. (volgens de klantenservice van vandaag)
  A.s. maandag wordt me Arris modem omgeruild voor de Ubee modem. Kijken of het nu wel goed gaat.:applause:
   
 7. Mijn verhaal van vandaag ook maar even toevooegen dan.

  Ik werd vanmiddag gebeld door een ziggo-medewerker n.a.v. diverse mails die ik had gestuurd naar het webteam vanwege mijn trage upload. Van een algehele modemruil wist hij niet van, wel van een fimwware-update, eind september. Ik zei : dan hebben jullie weer drie weken de tijd om jullie klanten aan het lijntje te houden. Het is wel erg hoe wij behandeld worden eigenlijk, toch?
   
 8. De verhoging naar 30/4 zal wel begin volgend jaar zijn. Denk niet meer dit jaar gezien de problemen die veel mensen nu nog hebben. Komt de volgende verhoging nog dit jaar, dan mag het met grote letters in de krant. Casema/Ziggo kennende gok ik op voorjaar 2010.
   
 9. Het "grappige" vind ik nog steeds. "Fast download" en de indiaan die staat te huppelen op de tv.

  Ik ga dat ook proberen. Maar dan al stampend op die klote Arris modem! AAAHHH... Huppel Huppel... :oyeah:

  Tot over een half uur maar weer. Dan zal ik wel weer even voor 10 minutjes internet hebben :schater:

  ---
  Nog een leuke... Toen we het nieuwe modem ontvingen zat er een sticker bij om je modem retour te sturen. Zal die toch voor het Arris modem bestemd zijn. :frons:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina