1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

geen dolby digital

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door snuggles123, 22 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. ArChie

    ArChie Forum Member

    Berichten:
    5.241
  2. JanvdB

    JanvdB Forum Member

    Berichten:
    489
    Beste ArChie,
    Inmiddels mail naar Loewe Benelux verstuurd.
    Ik hou je middels dit forum, op de hoogte.
    Vr.gr JanvdB
     
  3. spicers

    spicers Forum Member

    Berichten:
    64
    Geen Digitaal geluid op NED1 HD

    Hier hetzelfde probleem, sinds een week of zo geen DD2.0 signaal op NED 1 HD,(alleen " standaard" stereo, NED 2/3 HD geven wel netjes DD2.0 en Stereo door.

    gebied Ziggo/@home regio venray
    Frequentie: 356 MHz
    NetwerkID: 1111
    Symbol Rate 6875
    Kwaliteit 100
    Sterkte +-50
    NED1HD 802.00Mhz, SR6875, 64 QAM BER: 0

    Het opniew laten zoeken van de kanalen geeft geen resultaat... het is jammer om te zien dat er niet gewoon open wordt gedaan over wat er nu precies aan de hand is of dat bepaalde scenario's worden uitgeprobeerd. Geloof nl dat het niet de bedoeling is dat we ongedoopt worden tot Beta testers... anyway

    zelfde geldt voor de hickups (HUMAX5000) bij HD signalen... weet dat dit uit staat bij Ziggo, maar het zijn onderhand wel heel erg lange lijnen... zucht...

    we hopen er maar het beste van. :-)
     
  4. JanvdB

    JanvdB Forum Member

    Berichten:
    489
    Beste Spicers,
    Op aanraden van ArChie mijn Loewe Compose opnieuw zenders laten zoeken en ja, Ned 1 HD heeft het Dolby stereo signaal weer terug.
    Vreemd, dat het bij jou niet lukt.
    Postcode gebied 2332PH.
    Vr .gr JanvdB.
    Ps. Hickup problemen blijven en inmiddels aan Loewe Benelux voorgelegd.
     
  5. hdfanaat

    hdfanaat Forum Member

    Berichten:
    11
    Is er al enig inzicht in een mogelijke oplossing van dit probleem? Ik heb begrepen dat dit voor de Alphacrypt/Loewe het probleem goeddeels is opgelost. Komt er voor de Humax IRHD-5000C gebruikers binnenkort ook een oplossing?
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 28 aug 2009
  6. snuggles123

    snuggles123 Forum Member

    Berichten:
    193
    Dolby Digital werkt hier weer op NED 1 HD :)
     
  7. hdfanaat

    hdfanaat Forum Member

    Berichten:
    11
    Inderdaad, bij mij werkt het ook weer. Dolby digital op Ned1 HD. Vriendelijk dank aan iedereen die aan de oplossing hebben gewerkt. Ik ben een blij mens. :)
     
  8. spicers

    spicers Forum Member

    Berichten:
    64
    Weer DD geluid NED1HD

    Ik heb ook weer het DD2.0 signaal beschikbaar :-)

    Postcode: 5961
    @home/ziggo


    @JanvdB
    De feedback van Archie is tbv een loewe TV. deze bezit ik niet. heb nl een Humax5000 decoder. Ook kan het gebied, incl headend van invloed zijn of iets wel of niet werkt. ik zit nl in een ander gebied. toch bedankt voor het meedenken...

    zie trouwens dat er nu weer geen teletext geschikbaar is op NED1 HD. even een ander draadje opstarten.... :no:
     
  9. snuggles123

    snuggles123 Forum Member

    Berichten:
    193
    Nou is Dolby Digital geluid op Ned 3 HD sinds gisteren hier pleite grrrrrr.
     
  10. hdfanaat

    hdfanaat Forum Member

    Berichten:
    11
    Ik heb ook geen Dolby Digital meer op Ned3 HD. :cry:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina