1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Installatie overstap naar Alles in 1 extra

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door codio, 22 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik heb een vraag over de installatie van Alles in 1 extra. Ik ben een ex casema klant en sinds een tijdje dus Ziggo. Heb al een aantal jaar digitale televisie, internet en telefonie.
  Nu maak ik dus de overstap naar Alles in 1 extra vanwege de hogere snelheid van internet. Mooie grote doos met alles wat ik daarvoor nodig heb staat uitnodigend voor m'n neus :roll:.

  Maar voor ik begin met installeren heb ik dus een vraag: moet ik wel alles installeren zoals in de bijgeleverde handleidingen beschreven? Of kan het iets simpeler...gewoon modem, router en digitale ontvanger aansluiten en klaar is Kees?

  Andere veelvoorkomende problemen waarmee ik rekening moet houden?
  Ik werk met een draadloze router: Linksys WMP55AG. Iemand ervaring met gebruik van deze router in combinatie met Alles in 1?

  Vast bedankt!
   
 2. In de bijgeleverde handleidingen staat het er toch simpel?
  Je mag alleen zelf besluiten wat je eerst doet: tv en decoder aansluiten of eerst het internet.
  Uw feestje.

   
 3. Ja ja Kingpin, mijn ervaring is dat dingen die in theorie simpel lijken, in de praktijk niet altijd zo simpel zijn. Zeker niet bij ZIGGO. Daarom dus mijn vraag in dit forum. Bedankt voor het verwijzen naar de handleidingen, daar had ik nog niet aan gedacht natuurlijk ...

  Al met al bleek mijn voorgevoel niet ongegrond....

  Installatie getracht uit te voeren: activatie Arris modem lukte niet, heeft de helpdesk voor me gedaan. Alles werkte tot ik m'n router ertussen plaatste, einde verhaal.

  Alles herhaaldelijk losgekoppeld en gereset...niet werken.

  Toch maar weer m'n oude modem geinstalleerd, dan heb ik weliswaar niet die mooie alles in 1 extra snelheid maar het werkt tenminste.
  Kan ik effe rustig op zoek naar de oplossing en ben er inmiddels ook wel achter dat een snellere wireless router en pci adapter geen overbodige luxe is.

  Codio
   
 4. Er zijn op dit forum al meerdere postings geweest: maar de bottleneck bij het gebruik van de Arrismodem is de hardware die er achterzit.
  (WAN/LAN) Router - (draadloze) high speed netwerkkaart - processor - RAM - inleessnelheid harde schijf - kwaliteit UTP - tcp/ip instellingen.
  In het algemeen: het is niet "alleen maar" de Arris aansluiten en je hebt de maximale snelheid.

   
 5. Oke Kingpin, ik ga zoeken naar die postings over het Arrismodem. Moet eerst maar eens uitvogelen wat nou de beste WLAN router is en wireless netwerkkaart in combinatie met dit kabelmodem.
  Bedankt, Codio
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina