1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

5 GHZ verbinden

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Jheroen, 22 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik probeer in de wireless settings van de 5 ghz band auto 20/40 in te stellen maar als ik save dan wordt die instelling niet bewaard, staat dan weer op 20...
  :?:
   
 2. Zelf gebruik ik de Linksys wrt320N. Deze router moet ik per tab blad de wijzigingen opslaan, als ik eerst alles wijzig en dan wil opslaan onthoud hij alleen de laatste wijziging. Messchien werkt 't bij de router van jouw ook zo?

  De snelheid is hier draadloos perfekt ( 49 mb down, 4,7 mb up ) Het duurt alleen een paar minuten voordat de internet verbinding bij het opstarten van de pc tot stand komt. Had ik met mijn oude netgear router geen last van. ( verbinding was er eerder dan dat windows vista helemaal klaar was met op starten )
   
 3. sjee dat haal ik bij lange na niet draadloos met de dlink.....

  vreemd hoor dat ze wel aangeven dat het zo zou moeten werken maar dat je in de praktijk die snelheid draadloos niet haalt. ik ben volgens mijn status wel met 180 mb verbonden met de router.......
   
 4. Volgens mij kan die router van jouw sneller dan die van mij. Heb ergens op internet testen van diverse routers gezien, weet zo snel de site niet uit mijn hoofd. Hij kan natuurlijk nooit sneller dan de max van je internet verbinding.

  Ben keurig met 300 mb verbonden met de router in de 5 ghz band, in de 2,4 ghz band kwam ik niet verder dan 144 mb verbinding en bleef de internet snelheid zo rond de 35 mb hangen.

  Denk dus dat je moet proberen om de verbindings snelheid omhoog te krijgen, door bijvoorbeeld de antennes te verdraaien ( kan ik niet zijn ingebouwd )

  En is 't al gelukt met de 40 mhz???

  edit: de site met routers http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 aug 2009
 5. ik heb maximale ontvangst op 5 ghz, daarnaast is het niet gelukt om de router op auto (20/40) te krijgen.... hij bewaard eenvoudigweg de instelling niet...
   
 6. vreemd, of je draadloze adapter kan de 40 mhz niet aan, of ergens een stoorzender in de buurt staan, dect telefoon of zo?
  Zou 't anders ook niet zo snel weten, is ook pas mijn 2de router die ik instel en haal de meeste tips hier uit 't forum of andere sites.

  Die router van jouw moet het makkelijk kunnen verwerken, of de laptop kan het niet aan ???

  Sucses !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina