1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Status

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door zanders77, 21 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @Anoniem:

  Kun je ons nogmaals voorzien met een update voor de Sony Toestellen.

  Er worden nog een aantal toestellen genoemd die nog niet gecertificieerd zijn maar wel op het moment getest worden. Ik heb zelf een SONY KDL40W5720. Graag informatie over dit proces.

  En ook zou ik graag een update ontvangen over de status van de Firmware versies. Jij zou bij Sony navraag gedaan hebben naar de verdwenen functionaliteiten door de firmware update. Of ze van plan zijn alle of bepaalde functionaliteiten terug te brengen in een nieuwe Firmware Update.

  Op het moment maak ik nog gebruik van een Digitale Humax Ontvanger en dus geen Alphacrypt kaart en wacht ik in spanning af totdat de eerst CI+ Modules verkrijgbaar zijn en mijn TV gecertificieerd is.
  Wat me wel opviel is dat ik ook zoals iedereen Ned 1 HD kan ontvangen via de tuner in mijn TV. Dit is verder ook normaal, alleen nu zag ik dat ik Nickelodeon (Nr. 019) ook gewoon doorkrijg via mijn tuner. Zijn er andere gebruikers die dit ook hebben?
   
 2. Maak svp een nieuwe post in een ander forumdeel, heeft niets te maken met CI+ en ook niet met Sony
   
 3. De duurtesten zijn op hold gezet omdat we een probleem hadden met de Sony en een Neotion CAM. Inmiddels is de oorzaak gevonden. Vanaf do is de duurtest met de Sony modellen weer gestart. Deze test loopt tot dinsdag. Dan zal bepaald worden of een 2e serie goedgekeurd kan worden. Tenslotte voeren we voor een 3e serie nog een hardware test uit, waarvan de resultaten nog niet bekend zijn.
   
 4. @Anoniem:

  Hoe zijn de duurtesten verlopen?
   
 5. De duurtesten zijn goed verlopen, echter zien we op bepaalde tijden nog artefacts bij de combi sony en Neotion, wat we nog nader aan het onderzoeken zijn. De hardware deeltesten (tuner) op het 3e platform zijn eveneens met succes afgerond. Het lijst van sony zal binnenkort geupdate worden, zodra we duidelijkheid hebben over de oorzaak v/d artefacts en op voorwaarde dat deze niet terug te voeren zijn naar de Sony TV's. De artefacts lijken niet op te treden met de SMiT CAM icm de Sony TV's
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina