1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Waarom is elk UPC internet abo 2,5 keer zo snel?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door ziggogebruiker01, 20 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dan is die bijna 17 euro voor het analoge abonnement dus niet in de prijs berekend die UPC toont?
  Bij Ziggo wel ?
   
 2. Dat klopt. Bij UPC moet je voor bijna elke dienst extra betalen.
   
 3. Excalibur mijn argumentatie komt niet alleen voort uit dit forum (en andere) en storingsmonteurs. Mijn andere bron kan ik alleen niet hier vermelden maar laat ik het er ophouden dat die persoon wat dichter bij het vuur zit.

  Er zijn vele malen meer mensen die wel degelijk problemen ondervinden maar dit zelden of zelfs helemaal niet kenbaar maken.

  Er zijn weinig mensen (zoals ikzelf) elke keer als er wat is meteen op forums gaat kijken van hoe of wat en / of meteen de telefoon pakt.

  Als iedereen dit zou doen dan krijgt Ziggo een hartstilstand.
   
 4. Lekker overdreven. :rolleyes:

  Ik durf te wedden dat alle kabelaars deze problemen hebben en niet alleen Ziggo.

  Het is nu eenmaal een feit dat een ontevreden klant (met problemen dus) zich eerder en vaker laat horen dan een tevreden klant.
   
 5. En storingsmonteurs hebben ook een vertekend beeld, denk ik, want die komen meestal ook niet bij klanten waar alles gewoon werkt.
   
 6. Nooit van mijn leven. Ik heb een mobiele telefoon. Nooit zal ik extra gaan betalen voor een vaste telefoon. Ik ken ook geen mensen meer die een vaste telefoon hebben. Dat heeft totaal geen meerwaarde meer.

  P.S. Als ik thuis goedkoop wil bellen gebruik ik wel Skype.
   
 7. Dan kun jij dus Nooit objectief vergelijken. ;) :rolleyes:
   
 8. Los van het feit dat je telefonie zowel bij Ziggo als UPC er zowat gratis bijkrijgt: ook bij UPC is een los internetabo relatief duur.

  Ook voor losse internetabo's moet je nml analoge TV hebben. Kortom: ook die 25 van los internet bij UPC is geen 25, maar 42.

  En voor 32 euro kun je als je echt goedkoop wilt zijn natuurlijk makkelijk ADSL plus Digitenne krijgen.

  Maar voor iedereen die iets meer wil zijn de totaalpakketten uitermate aantrekkelijk geprijst. Digitale TV en internet wilde ik toch en de telefoon krijg ik er gratis bij.
   
 9. Tuurlijk wel. Men vergelijkt internet abonnementen onderling. Volgens de gedachte van het 'totaalpakket' vergelijken zou je dus ook niet XS4All kunnen vergelijken met Ziggo of KPN? Alleen omdat die meer producten leveren dan internet alleen? Dat is kolder. Je gaat toch ook niet alle auto's van Opel vergelijken met alle auto's van Toyota? Wat men wel doet is een Corolla vergelijken met een Astra (flauwe grappen terzijde laten s.v.p.). :no:
   
 10. Dan is het dus geen eerlijke en objectieve vergelijking, en moet je die dus ook niet maken.

  Daarnaast hoef je de lijn ook niet te gebruiken, dat staat je geheel vrij. Simpele feit is dat het in een totaal pakket goedkoper is, ook al gebruik je de lijn niet.

  Daarnaast houd je blijkbaar nogal van overdrijven gezien het idioot grote lettertype waarin jij het nodig vind om het woord nooit te posten. Als jij een groot lettertype + een opvallend kleurtje nodig hebt om je statement kracht bij te zetten moet je jezelf wellicht eens de vraag stellen waarmee je eigenlijk bezig bent en hoe je daarmee overkomt... cursus communiceren? :roll:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina