1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Waarom is elk UPC internet abo 2,5 keer zo snel?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door ziggogebruiker01, 20 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Al ik de site van UPC kabel internet vergelijk met die van Ziggo dan valt mij op dat het verschil in snelheid wel heeeeeel erg groot is. Ook na de zg. "snelheidsverhoging" van Ziggo eind deze maand. Zie ik het verkeerd of ben je in het UPC gebied gewoon echt heeeeeeeel veeeeeeeel beter af?

  Voorbeeeld:
  Ziggo Z1 = EUR 20 = 3 Mbit
  UPC fiber power 25 = EUR 25 = 25 Mbit

  Aaaarrrghhhh.
   
 2. Je kunt beter de zogenaamde Alles-in-1 en Totaalpakketten vergelijken van beide providers, maar ook dan ben je op dit moment met UPC beter af.

  Zo is op dit moment de internet verbinding bij een Alles-in-1 Plus abonnement 20 Mbps over 3 Mbps en bel je gratis naar alle andere klanten van Ziggo voor in totaal €49,95 per maand. Kies je voor een vergelijk Totaalpakket van UPC, bestaande uit Fiber Power Internet 60, Bellen Avond & Weekend en Digitale TV Royaal, dan is de internet verbinding 60 Mbps over 6 Mbps en bel je 's avonds en in het weekend gratis voor in totaal €53,00 per maand.

  Binnenkort verhoogt Ziggo echter wederom de internet snelheden, waarna Ziggo weer als betere uit de bus zal komen. En een maand later komt misschien UPC weer als betere uit de bus en een maand later is het dan misschien weer Ziggo en een maand later... ;)
   
 3. Dan zal Ziggo toch echt die snelheden met een factor 2 a 3 moeten verhogen om in de buurt te komen van UPC. Ik heb al flink wat verhogingen meegemaakt, maar een factor 3? Hmmmmmm. :rolleyes:

  Overigens, zit men op het moment met de 120 kb/s niet reeds op het theoretisch maximaal haalbare uit glasvezel/coax kabel?
   
 4. Je vergeet de kleine lettertjes onder in het scherm:
  "Alleen beschikbaar i.c.m. het UPC Standaardpakket Radio/TV (max. € 16,70 p/m) en o.b.v. i.c.m. een jaarcontract"

  Totaalprijs ligt dus zo'n 16 euro hoger dan die 53 euro! Deze kosten zijn wel standaard in het alles-in-een pakket verrekend.
   
 5. meestal heb je alleen hoge snelheden in gebruik met usenet. En upc staat bekend van het knijpen er van. En je sites zullen echt niet veel sneller laden..
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 6. Ziggo heeft al aangekondigt AI1 Extra van 50 nu naar 80 later dit jaar en waarschijnlijk 120 volgend jaar te gaan verhogen. Dus idd bijna 3 maal zo veel.

  UPCs snelste abo is nu ook 120.

  Kortom: UPC is verder met uitrollen van EuroDocsis 3, maar Ziggo komt volgend jaar langszij.
   
 7. Leuk deze discussie maar als ik dit zo lees ben ik blij dat ik Ziggo heb want die doet hier voor zover ik weet niet aan. ;)
   
 8. Wacht effe! Ze zitten daar bij UPC dus onwijs te cappen! Wat een @#$%%^&*@ zeg!
  Als je bij UPC wilt downloaden uit newsgroepen of via p2p (euh: is er een andere manier dan???) dan word je gecapped als het UPC uitkomt. Ik noem dat volksverlakkerij: het is simpelweg liegen over de geboden download snelheid. Ik hoop dat Ziggo niet zo'n zelfde kinderachtige "nep-snelheidsverhoging" door gaat voeren maar gewoon netjes de max downsnelheid biedt op p2p en newsgroepen.:no:
   
 9. dit is al een tijdje bekend bij UPC.
  tot nu toe is dat nog niet gebeuerd,
  dus laat UPC lekker 2.5 keer sneller wezen waar je niks aan hebt,
  het is echt niet dat je website 2.5 sneller op je desktop verschijnt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 aug 2009
 10. Kwestie van weten hoe je nieuwsgroepen moet doen. Gebruik SSL en je bent die cap kwijt en je verbinding is nog eens beter beveiligd ook.

  Daarbij komt nog eens wat anders .. op het moment dat Ziggo EINDELIJK eens een stabiele 120 lijn aanbied heeft UPC al wel 150 of meer voor bijna dezelfde prijs of maar marginaal duurder (net hoe je het bekijkt).

  Dit komende uit meerdere bronnen die UPC hebben en de 120 lijn dus ik zuig het niet uit me duim.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina