1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke firmware versie/datum hebben jullie bij Arris modem?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door SAICRJMPM, 20 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik wil het ook niet snappen geloof ik. Ik heb een zeer stabiele internet aansluiting met goede down en upload (als ik de router even vergeet). Zolang dat het geval is maakt het mij niet uit met welke boottr of SW versie ik draai.
   
 2. Dit zijn mijn firmware gegevens. Op zich heb ik een prima download van 48Mbps. Mijn upload is helaas een drama. Ik ben van de 3Mbps terug gevallen naar minder dan 1Mbps. Ziggo HD kon niets meer doen dan een ticket inschieten (zou binnen drie dagen opgelost moeten zijn). Eerst zien, dan geloven ;-)

  Hieronder wat gegevens van mijn upload.
  Upstream 1 44.50 MHz 45.75 dBmV DOCSIS2.0 (ATDMA) 5120 32QAM
  Volgens mij is de power waarde prima en ligt het aan de modulation van 32QAM. Maar hoe dat komt is mij een raadsel. Even wachten op de actie van Ziggo dan maar ...
   
 3. Dit zijn mijn firmware-gegevens. Opvallend is "HW_REV: 7", terwijl ik hierboven overal "HW_REV: 8" lees. Wat zou dat zijn? Hardware versie o.i.d.?

  Maar nogmaals: alles loop verder als een zonnetje, dus ik heb geen klachten! :grin:
   
 4. Dat betekent Hardware Revision, of te wel de versie van het ontwerp van de hardware. Meestal wordt hardware gereviseerd om kosten te besparen (goedkopere/andere onderdelen met dezelfde werking) en soms om extra functionaliteit toe te voegen.
   
 5. Zijn Arris 702 firmwares ergens te downloaden? Of doet het modem dit zelf?

  bvd W.
  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)
   
 6. Het updaten van de modem gaat 'vanzelf'. Ook al zou het mogelijk zijn om dat zelf te doen dan zou ik dat niet zo snel doen.
   
 7. OK, tnx ik ga vandaag eens stoeien met een Arris bij een kennis. De gratis Ziggo monteur had er een potje van gemaakt. Finetunen was zijn advies aan een leek en weg was de "handige" man. Internet/Telefoon dood. Firmware upgrades zijn aan mij wel toevertrouwd. Ik kan bescheiden zeggen dat ik de knowhow heb. :cool:

  mGrt Willem
   
 8. Firmware_updaten niet aan toegekomen. Arris 702 modem defect verklaard na 30 minuten remote reset pogingen te hebben uitgevoerd met de helpdesk. Modem wordt woensdag vervangen..

  Het vreemde aan dit modem was dat de er wel een Ziggo ipadres werd ontvangen maar het modem werd niet verder geregistreerd in het netwerk. Zodoende kwam er geen internet signaal aan. Tel1 bleef knipperen al leek het modem verder normaal te werken, niet dus.

  Op aanraden van de helpdesk blijf ik voor mijn eigen Ziggo abonnement voorlopig nog gewoon Alles in 1 plus houden. 20mbit is snel genoeg.

  W.
   
 9. En niet te vergeten: om bugs in de hardware te fixen. Hardware bevat vaak bugs, maar gelukkig zijn ook vaak workarounds te maken in de software.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina