1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wachtwoord Cisco STB Portal

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Christopher, 20 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als Ziggo het niet gedaan heeft heeft iig Cisco het in opdracht gedaan. De firmware is nml echt wel customised gezien alle Ziggo logo's en het feit dat opties missen die in de generieke Cisco handleiding wel beschreven staan.

  Meest schrijnende verschil is het ontbreken van de mogelijkheid 2 programma's tegelijk op te nemen.
   
 2. Goed punt, Nu wordt ik alleen maar meer nieuwsgierig naar wat we zelf kunnen wijzigen in de configuratie en wat vast staat in de firmware :cool:
   
 3. Ziggo heeft weldegelijk samen met Cisco de Firmware aangepast.
  Deze aanpassingen zijn in overleg met onze contentproviders gemaakt, aangezien deze anders content weigeren te leveren. Hierom zijn ook de USB en UTP poort dicht gezet.

   
 4. Vreemd is dan wel dat het bij de Humax wel kan. In mijn ogen klopt het verhaal dus niet, tenzij de content providers hebben zitten slapen bij het goedkeuren van de Humax en dat is zeeer onwaarschijnlijk.

  Wat is nu het echte verhaal??
   
 5. Ik heb 't dan over de contentproviders voor interactieve televisie :)

   
 6. Wat heeft het afsluiten van die poorten dan voor een zin als de Interactieve TV content toch niet opgenomen kan worden op de HDD?
   
 7. Dat is een goeie. Misschien om te zorgen dat er geen andere firmware geforceerd overschreven kan worden? Weet niet of dat mogelijk is.

   
 8. De ITV onderdelen zijn niet op te nemen met de Ziggo firmware/standaard setup. Wanneer mensen toegang willen op hun eigen hardware moet dit mogelijk zijn?

  De USB poort moet beschikbaar komen voor harddisk uitbreiding.
  Via UTP je content van je HD bekijken in je eigen netwerk.

  Nog belangrijker: (HD) content in je eigen netwerk bekijken op je HD-TV. De DNLA standaard gebruiken bijvoorbeeld?

  Ik ben van mening dat er een in potentie mooi product (cisco & ITV) verkocht wordt, maar voldoet (nog) niet aan de verwachtingen van mij.

  Hopelijk zal dit product sneller verbeteren als kabel internet ... :) (vroeger nog de voorloper van com21 gehad)
   
 9. Oftewel, niet duidelijk. Jammer dat je met de Humax wel gewoon 2 kanalen teglijk kan opnemen. Op zich iets heel nuttigs wat om duistere redenen nu niet kan. Ook het dichtzetten van de poorten... zucht. Ik ben bang dat het ziggo een worst is wat de consument er van vindt.

  Zet de poorten open en maak 2 opnames tegelijk mogelijk. Dat maakt het product al 2 keer zo goed als het nu is. Blijft genoeg te wensen over maar het zou een heel mooi begin zijn!
   
 10. @Infje: Als ik plechtig beloof nooit een iTV abo te willen, mag ik dan de orginele Cisco firmware?

  Vind nml de Cisco op zich een heel mooi apparaat (al had ik de Humax gekocht als die er al geweest was toen ik mijn Cisco kocht) maar iTV kan mij gestolen worden. Veel te duur voor het aanbod.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina