1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

De kip ... of het ei?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door cam de groot, 20 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik vind het allemaal wel erg slecht voorbereid door Ziggo en Philips.

  Een hoop mensen zitten nu met een lege portemonnee en de gebakken peren:?
   
 2. Dan heb je het niet goed begrepen. Het is niet zo dat wij elke nieuwe software release die een fabrikant uitbrengt ook volledig testen. De fabrikant zal met een nieuwe release er altijd naar streven dat de software compatible blijft met de software die eerder goedgekeurd is. Een nieuwe software release wordt namelijk bijna altijd uitgebracht voor bugfixes die nodig zijn in andere landen / operators.
  Als er een release uitgebracht wordt die ook fixes bevat zie specifiek nodig zijn voor NL dan zal deze release ook door ziggo worden getest voordat ze wordt vrijgegeven. Deze software zal dan ook via ons netwerk worden aangeboden, terwijl we dat niet doen voor niet speciaal op NL gerichte fixes.
   

 3. Die hoop mensen hebben dan naar mijn mening niet goed geluisterd naar verkopers, of de verkopers zijn niet goed op de hoogte..

  Over dat laatste heb ik mijn woord al gezegd en ik mag zeggen dat ik niet tot die doelgroep behoor!
   
 4. Dan geeft het nog steeds geen garantie. Ja de fabrikant en ziggo zullen hun best doen, maar ziggo accepteert geen garantie dat het blijft werken (logisch). Er staat nergens dat een fabrikant geen software uit zal brengen alvorens deze is goedgekeurd door ziggo. Sterker nog, er staat dat de fabrikant altijd verantwoordelijk blijft. Dus de garantie van ziggo is er eigenlijk niet.
   
 5. Wij kunnen toch ook geen garantie geven ! Wij veranderen de software toch immers niet, dat doet de fabrikant zelf, op hun eigen initiatief. Er zijn fabrikanten die kiezen om elke maand nieuwe software te leveren, er zijn ook fabrikanten dit pertinent niet willen.
   
 6. Er staat toch bij dat het logisch is? wat is jouw probleem? Als dat de manier is waarop ziggo communiceert richting klanten dan hebben ze nog heel veel te leren. Maar dat is al vaker gebleken.

  Het gaat er om dat het werkt en of er straks nu wel of niet een zogenaamde certificering van Ziggo op zit of niet.
  Of Philips bijvoorbeeld wel of niet een kinderslot wil implementeren is van invloed op de certificering. Boeit mij geen zak, als ik dat wil dan had ik een ander toestel gekocht. Het is niet aan ziggo om te bepalen of dat er wel of niet op moet zitten. En dat is maar een voorbeeld.
  Het gaat mij en anderen hier op het forum erop dat we beeld hebben en kunnen kijken wat we willen. En of hij nu wel of niet Ziggo goedgekeurd is, so be it.
   
 7. succes, dan zou ik op zoek gaan naar een niet gecertificeerd toestel !
   
 8. Uit je reactie blijkt dat je duidelijk niet goed leest of je niveau ligt niet zo hoog, dat kan natuurlijk ook.
  Ik geef een normale reactie, als jij dan zo moet reageren dan ben je gewoon zielig. Inhoudelijk reageer je niet eens. Reageer dan gewoon niet als je niets te melden hebt.

  P.s. hiermee verlaag ik me dan wel tot jouw niveau, maar misschien begrijp je het dan beter. Ziggo-cultuur: mensen afzeiken en doen alsof ze achterlijk zijn...

  Het kabelmonopolie kan mij niet snel genoeg afgeschaft worden. Eens kijken wat ziggo dan nog waard is, en hoe snel de mensen die er werken door het stof kruipen voor de consument.
  Succes er mee, ik verwacht in ieder geval van jou geen zinnig antwoord hier meer op.
  En dan te bedenken dat ik volgende maand wilde gaan overstappen op het hoogste totaal pakket van ziggo, aangezien ik nu alleen maar tv abo heb... geen haar op mijn hoofd dat ik daar nog aan denk als je zo behandeld wordt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 sep 2009
 9. Dat moet je hem niet kwalijk nemen joh..
  Hoogstens had ie gewoon veel eerder moeten aangeven wat er mis was (de bugs)
  Zo`n 10 jaar geleden werkte ik naast Casema in Sassenheim.
  Regelmatig zag ik klanten voorbij komen die mafia mafia riepen.
  Waarschijnlijk is het zo ja dat het hogere management of eigenaren uit schurken bestaat en dat deze die kut cultuur hebben veroorzaakt.
  Als je twee jaar bij de politie zit wordt je ook een eikel.
   
 10. Beste Anoniem,

  Het is jammer dat Ziggo zijn eigen raamwerk heeft vastgesteld waarbinnen gecertificeerde toestellen moeten vallen.
  Een mooi voorbeeld is dat de leveranciers kanalen moeten gaan afschermen met een pincode omdat Ziggo zonodig porno moet uitzenden, dit is de omgekeerde wereld.
  Dat er onenigheid is / was tussen Philips en Ziggo wordt ook steeds duidelijker, Philips denkt aan de consument en Sony, LG en Samsung lopen achter Ziggo aan en denken aan hun omzet.
  Het lijkt mij verstandig om dit raamwerk nog eens tegen het licht te houden en de voorwaarden te herzien binnen een werkgroep met o.a. leveranciers en gebruikers.
  Zoals ik het als leek zie is dat Ziggo de dienst wil gaan uitmaken met wat wij mogen zien en wat voor merken toestellen wij mogen / moeten gaan kopen om digitale tv te gaan kijken.
  Ziggo vergeet denk ik een ding en dat is dat zij er voor ons zijn en wij niet voor Ziggo.
  Bij het openbreken van de kabel gaat deze instelling vele abonnees kosten en dat kan toch niet de bedoeling zijn.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 sep 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina