1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Komt er al snel een nieuwe Firmware-update?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door ronvm, 20 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ronvm

  ronvm Forum Member

  Berichten:
  773
  Oké, dan is het goed. Ik dacht al kan hij meer dan de gebruiksaanwijzing doet geloven? Zou toch wel mooi geweest zijn. Maar het neemt niet weg dat de Cisco goede firmware moet hebben en daar ga ik Ziggo maar een brief over sturen, lijkt me de enige mogelijkheid.
   
 2. snarf007

  snarf007 Forum Member

  Berichten:
  118
  Als je een voorbeeld brief hebt kunnen alle teleurgestelde gebruikers dezelfde brief sturen! Zou handig zijn ...
  En een kopie naar Kassa ...?
   
 3. ronvm

  ronvm Forum Member

  Berichten:
  773
  Misschien als ik de brief heb gemaakt zal ik hem publiceren zodat iedereen er gebruik van kan maken, maar allemaal dezelfde brieven lijkt wel een hetze.

  Een kopie naar Kassa? Nou niet door mij, ik wil geen revolutie ontketenen maar gewoon aan Ziggo vragen of er wat aan gedaan gaat worden. De ontvanger staat nu alweer een week stil en dat kost me geld op niks af. Ik denk dat daar ook mensen zitten die het begrijpen en er iets mee kunnen. Ik ga voorlopig nog niet opzeggen.
   
 4. snarf007

  snarf007 Forum Member

  Berichten:
  118
  Opzeggen ook niet, als het werk is het leuk. Alleen veeel storingen. En onduidelijk wat je krijgt. Veel Series bv. incompleet. Geen keuze in eng/nl audio bij VOD diensten.
  Het is nu een matige voldoende met te veel storingen. Men betaalt voor een dienst. En ik heb het gevoel dat ik een beta/proef product geleverd krijg.Ook is de helpdesk ook nog niet ingericht voor service verlening op ITV/VOD.

  Dus aardig wat werk voor Ziggo om de puntjes op de I te zetten.
   
 5. ronvm

  ronvm Forum Member

  Berichten:
  773
  Absoluut, daar heb je gelijk in. Ik zal dit soort punten ook zeker aanvoeren in mijn betoog. Ik betaal niet voor een beta-oplossing, het apparaat is immers gecertificeerd door Ziggo na een proefperiode. Dus ga ik er van uit dat het dan ook een volwassen product is. Natuurlijk kan er eens een foutje in sluipen, maar dit is een opeenstapeling van 'foutjes' die het plezier behoorlijk veranderen in ergernis. En da's niet de bedoeling van een 'betaal-dienst' lijkt mij. Ik wil nog steeds een oplossing zodat ik het apparaat straks weer zorgeloos kan gebruiken, voor mijn part duurt dat nog een maand, maar men moet toch wel iets ondernemen richting klanten en communiceer dit richting 'Cisco-gebruikers'. Dan hoeven we niet te klagen of te gissen naar een datum van oplossing. Mocht er iemand van Ziggo meelezen: Dit is absoluut geen aanval op Ziggo, in tegendeel...ik wil er alleen maar uitkomen en ik weet zeker met mij nog veel meer. Maar wees open naar ons toe, we bijten niet en zijn alleen maar blij met een reactie van Ziggo.
   
 6. KoenH

  KoenH Forum Member

  Berichten:
  104
  Wat let je om het zelf die inventarisatie op je te nemen en actie te ondernemen?
   
 7. ronvm

  ronvm Forum Member

  Berichten:
  773
  Niet weerhoudt mij daarvan, maar ik heb nu een brief richting Ziggo laten uitsturen en dan eerst maar eens kijken wat daar uit komt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina