1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nummerweergave

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door bbsbitje, 20 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo ,Ik ben sinds een week over naar Ziggo telefonie.
  Ook ik had geen nummerweergave meer . Ik heb een Philips Dect 215 tst
  In het toestel heb ik de land instelling aangepast en deze op Duitsland 049 gezet. De nummerweergave werkt nu weer:pompom:

  Misschien een ook een idee voor andere toestellen

  Gr bbsbitje
   
 2. Heeft u dan nu niet het probleem dat u nou niet meer kunt bellen want dan zou het toestel toch op pulse moeten staan dan en dan heeft u toch geen kiestoon en wanneer u dan probeerd te bellen lijkt het net of het nog via het oude draaischijf manier gaat?
  nu ben ik even gaan googlen en nu kan uw type toestel ook gewoon op FSK ingesteld worden en is dus geschikt voor het FSK netwerk.


  De 215 is in te stellen voor FSK gebruik. - Ga naar de instellingen via linker onder toets - druk drie x op de 3 - druk op ok (rechteronder toets) - Stel de 1/2 instelling in op 1 (druk op 2 of 1 toets) - Bevestig met OK (rechter ondertoets) - Druk weer op menu toets (linkeronder toets) - Nu heeft de 215 weer nummer herkenning boevenstaande is getest
   
 3. Oke wel vreemd dat het dan wel werkt ik zal hier over eens gaan informeren
  en dan post ik hier morgen het antwoord dat ik gekregen heb.

  Verder is er ook een clip omvormer te koop om fsk naar dtmf om te zetten weet alleen niet of ik de link mag posten. (dus mod's verontschuldigingen).

   
 4. Bedankt voor deze tip! Ik heb de DECT 211 van Philips en deze oplossing is ook daarop van toepassing. Ik merk wel dat het een seconde of 5 duurt voordat het nummer wordt weergegeven. Dat was bij mijn Telfort abo toch sneller. Hoe dan ook:nogmaals dank.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina