1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

FOXLife bij Ziggo?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 19 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. het zijn wel allemaal vrouwen zenders die er momenteel bij gaan komen.

  Op de site van fox live staat trouwens per 7 september, dus niet vanaf 1 september. Hoe upc deze zender dan al vanaf 1 september wil laten zien, is mij nog een raadsel
   
 2. Hebben ze aangepast,er stond eerst 1 september.
   
 3. Re:

  Is er al nieuws op welk kanaal deze zender gaat komen?
   
 4. Zoals jullie wellicht weten wordt ook bij onze zuiderburen bij Telenet FoxLife gelanceerd. Op een van de populaire digitale websites uit BE staat nu dit bericht: http://telenetdigitaltv-blog.be/2009/08/31/foxlife-in-hd-via-telenet/

  Update: Inmiddels lees ik ook op de officiele Telenet blog dat sinds vandaag (1 september) de HD versie is toegevoegd aan het HD XL Pack afwachten of ook in Nederland deze in de HD pakketten komt naast een SD versie...

  http://digitaltvblog.telenet.be/2009/09/01/fox-life-hd-beschikbaar-in-hd-xl-pack-met-shake/

   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 sep 2009
 5. Bij UPC is het kanaal inmiddels gestart op voorkeuze 13. Het is nu nog alleen maar promo maar het ziet er wel vrij goed uit. De vrouw van de voice-over zegt letterlijk:

  "Dit is FOXLive, de top entertainment zender van Nederland met de nieuwste en meest dynamisch televisieseries. Uitdagend, fris, trend bepalend en controversieel. Kijk de programma's zonder onderbrekingen en dat in waanzinnig mooie HD kwaliteit"
   
 6. HD-Kwaliteit :schater: . Komt vooralsnog echt niet in het HD pakket.

  Het is een gewone digitale zender, die waarschijnlijk bij Ziggo toegevoegd gaat worden in het Film & Entertaiment Pakket c.q. Fashion TV gaat vervangen. Maar een HD zender is het bij lange niet.
   
 7. Ja de zender die nu bij UPC draait is ook SD maar FOXLife bied dus een HD simulcast feed aan aan de aanbieders. Telenet in Belgiƫ neemt zo ver ik heb begrepen alleen de HD feed af en de Nederlandse aanbieders alleen de SD feed. Maar het is zeer aannemelijk dat ook de Nederlandse aanbieders de HD versie naast de SD versie zullen gaan uitzenden.

  Ik vermoed dat hij bij Ziggo gewoon in het normale pakket zal komen omdat FOXLife zo'n groot mogelijk afzetgebied wil bereiken. Bij UPC staat hij onder voorkeuze 13 en hier ergens in de 100.
   
 8. FOXlife vanaf 7 september bij Ziggo

  FOXlife vanaf 7 september

  Vanaf 7 september a.s. kunnen kijkers met het Keuzepakket Film & Entertainment of Digitaal Totaal gaan kijken naar FOXlife, een nieuwe zender vol vooruitstrevende, intrigerende topseries. Garuda TV zal vanaf 7 september a.s. niet meer te zien zijn.

  Bron: http://www.ziggo.nl/televisie/nieuws/
   
 9. Kijk dat zijn goede keuzes waar een ieder iets aan heeft.

  Nu RTl Lounge... ook daar hoop ik dat er niets vervangen wordt, maar toegevoegd!
   
 10. Behalve natuurlijk de kijkers naar Garuda TV.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina