1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Champions League in HD bij NOS?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door ferro, 18 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja, vond ik ook.
   
 2. Wat, dit géén HD? Vond het beeld echt zeer zeer goed!
   
 3. Inderdaad, moet je nu die herhalingen van de andere wedstrijden in SD eens zien.
  Doet bijna pijn aan de ogen :shock:
   
 4. Als de berichten kloppen dat Olympiakos-AZ in HD wordt uitgezonden, zullen jullie zien dat HDTV nog veel mooier is dan wat we vanavond gezien hebben. Bij het EK-17, waar Nederland helaas de finale verloor van Duitsland, op Eurosport HD lag ik bijvoorbeeld kwijlend voor de TV, zo mooi (niet het voetbal, wel de beeldkwaliteit).
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 sep 2009
 5. Nou nou. Ik denk dat je een beetje verkijkt over hoe die wedstrijden geproduceerd worden e.d.

  Nu was de een Zwitserse productie, morgen een Griekse.
  Altijd maar weer afwachten hoe dan de kwaliteit is.
  Te meer als de NOS moet upscalen, als de feed 720p50 is.
   
 6. Als ik dat lees en met mijn ervaringen van het voetbal in HD bij Eurosport HD, dan ga ik er van uit dat als de NOS in HD uitzendt, dat het de zelfde kwaliteit is als bij Eurosport HD. Maar misschien is dit wel valse hoop.
  Ik heb een 42" Panasonic Plasma-TV en ik zit er 5 meter vanaf en als ik dan het verschil duidelijk kan zien tussen de wedstrijd van gisteravond en het voetbal op Eurosport HD, dan moet er toch wel degelijk verschil in de kwaliteit zitten. Ik had de conclusie getrokken dat de wedstrijd van gisteravond niet in Native-HD werd uitgezonden, als dit wel zo is, dan is het verschil met Eurosport HD wel groot, vind ik. Al was de kwaliteit natuurlijk al vele malen beter dan de gewone SD-uitzending. Ik hoop gewoon dat de wedstrijd van vanavond van AZ de zelfde kwaliteit heeft als de wedstrijden op Eurosport HD, dan is het nóg meer genieten.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 sep 2009
 7. Ferro, bedankt voor de ondersteuning. Een geschikte kijkafstand voor mijn TV is dus al vanaf 2,5 meter. Ik zit er zelfs 2 x zo ver vanaf en nóg kan ik het verschil in beeldkwaliteit duidelijk zien, kun je nagaan hoeveel verschil er tussen zit.
  Vanavond Olympiakos-AZ al beter dan gisteravond. Al vind ik het nog steeds niet zo goed als wat ik gezien heb op Eurosport HD. Er zal dus wel verschil zijn in HD en HD.

  Dat is inderdaad persoonlijk. Mijn dochtertje staat bijvoorbeeld op ongeveer een halve meter van de TV te kijken.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 sep 2009
 8. Los van de discussie over wat nu wél en wat nu niet HD is, denk ik dat de NOS er beter aan doet om kijkers af en toe aangenaam te verrassen, dan beloftes/aankondigingen te doen die ze niet (kunnen) nakomen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina