1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Probleem met één telefoonnummer

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door dvraets, 18 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wij zijn sinds kort overgegaan naar ZIGGO alles in één. Voordien KPN internet+bellen gehad en dat beviel prima. We wilden alleen digitale TV met het huidige zenderprogramma en dat biedt KPN niet.
  Alles werkt tot dusverre perfect, buiten dat we de draadloze telefoon hebben moeten omzetten van DTMF naar FSK.
  Er is echter één nummer,tot nog toe, waar we een in gesprektoon bij blijven krijgen. Als we een ander telfoontoestel aansluiten hetzelfde. Maar met onze mobiele kunnen we wel gewoon bellen en blijkt dat niemand daar gebeld heeft. Wij zitten in Zuid-Limburg en het nummer dat we bellen is in Papendrecht, dus 078. Dit is een KPN nummer. Heeft iemand hier ervaring mee en zo ja ook een oplossing.
   
 2. Wat u dan moet doen in dit geval is 0900-1884 bellen keuzen 2 en daarna nog een keer 2. dan komt u uit bij de helpdesk voor telefonie. nou u heeft alles al getest wat u zou kunnen testen dit gewoon even aangeven tegen de agent en die maakt dan een taak voor u aan.
   
 3. Zijn er andere/vaste KPN nummers die jullie wel kunnen bellen?

  Als er andere nummers van KPN zijn die jullie wel kunnen bellen zit het probleem zeer waarschijnlijk niet bij Ziggo, maar aan de kant van KPN. Iets wat dan op te lossen is door diegene contact op te laten nemen met KPN.
   
 4. waarschijnlijk staat het nummer in de Ziggo systemen nog als Ziggo nummer geregistreerd. Het telefonie platform zal in dat geval zoeken binnen de softswitches van Ziggo, en zal het nummer niet vinden.

  In dat geval is het een kwestie van een translatie aanpassen waarna het telefonie platform weet dat het nummer bij een 'externe' provider ligt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina