1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Instabiele snelheid Sitecom 300N WL-342

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door psquare, 18 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb er geen idee van heb dat ding net vanmiddag binnen en aangesloten en hoe ik zo`n ding moet instellen? Alleen wireless heb ik kunnen uitschakelen, die gebruik ik niet.Met m`n oude linksys die dan weer wel en danweer niet een verbindin gaf haalde ik een upload van ongeveer 5Mb/s
     
  2. Hmm. Dan ligt het niet aan de firewall in je computer. Dan wordt het modem nakijken. Iemand hier die daar verstand van heeft?
     
  3. Bedankt in ieder geval van meedenken.:frons:
     
  4. Haha ok. Je kunt hem misschien nog eens resetten (check even de handleiding). Verder heb ik helaas niet veel verstand van die huis tuin en keuken dingen. Zelf iets zwaarder spul staan :P
     
  5. Okee maar toch nog bedankt.:mrgreen: Nu maar hopen dat hier een ander is die het wel weet.:?:
     
  6. Hier snap ik dus niks meer van, heb het hele zooitje nog eens gereset en wat komt er tevoorschijn :censored:

    [​IMG]

    Eindelijk de goede upload.:thankyou::applause::thumb up:
     
  7. Mijn motto is dan ook: A reboot each day, keeps all your problems away :oyeah:
     
  8. Mooi :) Is hij ook stabiel op deze snelheid of wisselt het nog tussen de 0.5 en 4.5?

    gr, Simon
     
  9. Heel redelijk stabiel nu zo tussen de 4,5 en 5.
    Dus als je problemen hebt dan reset alles ook je pc.:thumb up:
     

  10. Mooizo :) Hier loopt ook een herinstallatie :P (maar dat komt ivm maken RAID1 config)
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina