1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

psp3 kan ip-nr niet vinden

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door capslockje, 18 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo, ik wil graag internet via mijn psp3 doen. Ik heb mijn internet kabel rechtstreeks in mijn psp3 gedaan en de instellingen van ps op automatisch gezet. ik heb een motorolla modem. ik krijg steeds de melding verbinden mislukt kan ip-nr niet ophalen. ik heb op het psp3 forum ook mijn probleem voorgelegd en mijn instellingen doorgegeven die staan goed, volgens hun ligt het aan de modeminstellingen maar op mijn laptop krijg ik wel verbinding...Whats wrong??
   
 2. Hoi capslockje,


  Voer je wel een modem powercycle uit? dit houd in de modem 15/30 sec spanningsloos maken en daarna natuurlijk weer op de stroom. Dit MOET altijd gebeuren als er een ander apparaat word aangesloten op 't modem.
  Want de modems geven maar aan 1 mac adres en ip-adres uit en als de modem t mac adres van je laptop in t geheugen heeft staan is het natuurlijk logisch dat je geen verbinding krijgt op t andere aangesloten apparaat.
  Dus gewoon even modem resetten dan zou het inorde moeten komen.
  De modem instellingen kunnen het NIET zijn want die zijn bij iedereen het zelfde en daar word verder ook door niemand aangezeten. Er worden ook GEEN poorten geblocked of wat dan ook. mocht het daarna toch niet werken even contact op nemen met de fabrikant. :pompom:
   
 3. hoi, bedankt voor je antwoord. resetten is toch aan en uit doen? dat heb ik gedaan.

  ik dacht en als ik nu een router aanschaf zou ik dan wel gewoon met 1 handeling op internet kunnen met me playstation?
   
 4. Ja...
   
 5. dat zou heel goed kunnen ja, als je de modem op de ps aanzet gaat het link /activity lampje gewoon branden/kniperen neem ik aan? En als ik het goed heb kun je ps3 ook aansluiten op de pc/laptop toch? Moetje dat eens proberen en kijken of er dan wel een verbinding tot stand gebracht kan worden. doet hij het dan wel dan kunnen het 2 dingen zijn de motorola modem kan niet overweg met de ps of anders om natuurlijk
   
 6. lampje gaat gewoon branden idd. maar wat bedoel je met ps aansluiten op laptop?

  sorry ik ben echt een leek hierin :? :)
   
 7. dat mag je ook verder vergeten dat wat ik in gedachte had dat gaat anders namelijk. Verder heb ik natuurlijk ook even liggen googlen , krijg je toevallig een dns fout? zo ja stel de dns server handmatig in op de ps3 en als dat niet werkte adviseerde vrijwel ieder forum een d-link router omdat sony die ondersteund
   
 8. ik krijg de melding kan ipnr niet ophalen, ik denk dat idd mijn modem het is. ik ga denk ik een router kopen :wink: es kijken of het dan wel lukt en anders y'l be back :grin:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina