1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

nieuwe ED3 modems

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door bombey6, 18 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. hallo mensen,

    ik heb toch een paar vraagjes omtrent de nieuwe ed3 modems. er zijn 2 soorten ervan de arris en de ubee... dat zal iedereen waarschijnlijk wel weten

    het blijkt zo te zijn dat de ubee het alleen lijkt te doen in het oude @home gebied, en niet in casema gebied en multikabel gebied... weet hier iemand een antwoord op?? dat heb ik veel klachten over gehad.

    en ik heb een vraag over de arris, als je hem aansluit komt ie vaak vreselijk langzaam online, duurt zeker 10 tot 20 minuten voordat ie online komt. en als de arris online komt dan brand het US lampje niet groen, maar rood... waarom gebeurt dat??

    alvast bedankt

    call-medewerker bij een installatie bureua
     

  2. Nee dat is er niet, ik heb de modem al in alle 3 de verschillende gebieden aangesloten gezien. En het lijkt mij ook niet echt dat de modem een voorkeur heeft voor een bepaald gebied.
    :-P
    Iedereen is namelijk door de BACC migratie heen.

    Die nieuwe arris 702B heeft gewoon moeite met online te komen. De modem geeft soms ook wel 4 groene lampjes aan maar dan hoeft hij nog niet online te zijn (let op dit is als hij nog nooit eerder in gebruik is geweest dus bij een nieuwe aansluiting). sluit de modem aan wacht minimaal 2 uurtjes af en dan zou de modem online zijn en kunt de modem activeren. het kleuren verschil heeft ermee te maken op hoeveel channels de modem ingesteld staat. en bij een rood lampje was dat dacht ik maar 1 kanaal (kan ook 2 zijn). De modem moet minimaal op 3 staan dus dat klopt al niet maar het kan zijn dat de modem de nieuwe firmware nog niet heeft binnne gehaald.
    Dit zal ook nog gaan gebeuren bij u dan gaan het DS en US lampje tegelijk knipperen pwc de modem dan absoluut niet laat hem lekker zijn gang gaan anders begint het weer van voor af aan en dat is natuurlijk vervelend. Nadat uw modem geactiveerd is geworden is het ook weer even 2 uurtjes afwachten dan zou het moeten werken. nadat dit allemaal is gebeurd zult u ook zien dat wanneer u de modem opnieuw opstart hij vrij snel weer online komt.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina