1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Televisie met CI+ HD of niet?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Too_Wilt, 17 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Die kan DVB-C HD ontvangen, maar staat niet als zodanig in Pricewatch op Tweakers.
   
 2. Lijkt inderdaad logisch. Toch zijn er voorbeelden van full HD TVs met een SD digitale kabeltuner en van HD Ready TVs met een HD digitale kabeltuner.

  Zie bijvoorbeeld dit (inmiddels wat verouderde) overzichtje van Archie: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1236205
   
 3. Toch kom ik overal tegen dat het een Full HD is...
   
 4. De 40 inch wel, de 32 en 37 inch niet.
   
 5. Het is ondertussen meer dan een jaar geleden dat ik dat topic voor het laatst had bijgewerkt. Ik kan me daarom niet meer herinneren of er op het moment van bijwerken uberhaupt al 32 en 37 inch uitvoeringen van die V4000 serie waren. Wel hadden ze allemaal een MPEG chipset die alleen geschikt is voor SD kanalen wat de belangrijkste informatie was van dat topic om mensen erop te wijzen dat een Full HD en/of HD-Ready TV niet ook automatisch inhoudt dat de TV zelf ook HD MPEG signalen kan decoderen voor weergave.
   
 6. weet iemand misschien al of de lcd's van samsung ook echt beschikken over een tuner die hd zenders kan weergeven? of zijn dit echt alleen de sony's en de philipsen?
   
 7. De door Ziggo gecertificeerde Samsungs hebben ook een HD tuner.
   
 8. Ziggo heeft wel een hele mooie disclaimer:


  Ziggo kan niet instaan voor de blijvende werking van een gecertificeerd televisietoestel, de verantwoordelijkheid daarvoor blijft bij de fabrikant van het toestel liggen. Ziggo is dan ook nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van het niet (meer) functioneren van een (gecertificeerd) televisietoestel

  Garantie tot aan de deur dus..
  CI+ NEE !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina