1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

hoe router opnieuw in te stellen

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Fransje*, 16 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat is je notebook aansluiten op wat jij hoofdnetwerkkabel noemt. Anders de notebook maar eens lekker herstarten, kan geen kwaad. Het is zo wat moeilijk te zien of je hardwareproblemen hebt in die laptop, of die router wel helemaal fris is en nog veel meer mogelijkheden.
   
 2. Wat voor router is dat eigenlijk? Bij de router die ik hier heb, kan ik wat voor kabel dan ook erin- eruittrekken en er is gelijk weer connectie. Je zegt nu dat beide pc's geen connectie hebben. Zit er geen reset gaatje achterin je router, zo ja, druk dat maar eens lekker in, en probeer het nog eens. Kabels kunnen gewoon blijven zitten. Ballpoint leent zich hier goed toe.
   
 3. Het lijkt me dat hier vergeten wordt de modem te resetten (even de stroom eraf) op het moment dat de router aangesloten wordt. Probeer dat eerst eens, voordat je allerlei kunsten met de router gaat uithalen.
   
 4. mijn router heb ik moeten terug zetten op origneel factory settings en op nieuwe geinstaleerd voor dat hij werkt met mijn nieuwe modem.
   
 5. Oké, ik dacht persoonlijk dat aanzetten in goede volgorde voldoende was. Weer een weetje er bij. Bedankt!
   
 6. Franka,
  Ik heb nog steeds niets gehoord over het merk en het type van de router die je gebruikt (dit ook om te voorkomen dat het een switch is).
  Je realiseert je dat er op een router één speciale WAN poort (= internet) zit waarin de kabel van je modem gestoken moet worden, naast enige (meestal 4 op een rij) LAN poorten waarin de PC's moeten?

  Mees de Roo
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina