1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung Le37B650T2wxxn wel of geen CI+ Kaart van ziggo?! HELP

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door karsenbarg88, 15 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Kijk dat is nou een van de nadelen wanneer mensen tv's te vroeg kopen.. de technologie ontwikkeld sneller dan menig portemonnee bij kan houden! Ik begrijp je punt maar voor deze kwestie zul je bij de fabrikant terecht moeten, de MediaMarkt verkoopt enkel wat hen word toegezonden door Samsung.. Goederen weigeren kan niet zomaar.. daar moet een goede reden voor zijn, en Samsung vind de reden m.b.t. P en W modellen niet voldoende!
   
 2. Helemaal mee eens, MM verkoopt wat door Samsung wordt toegezonden. MM geeft echter wel aan dat datgene wat zij verkopen CI+ compatibel is. En dat moeten ze nu niet doen. Zij horen te weten dat dat niet het geval is en niet de consument, zou helemaal mooi zijn, zouden verkopers niet meer nodig zijn lijkt me. In het geval de winkel aangeeft dat iets wel kan, maar uiteindelijk niet het geval is, zijn zij verantwoordelijk en niet de fabrikant. De fabrikant zegt toch niet dat het toestel CI+ compatibel is.
   
 3. Sorry was een typfout.. ik doelde op een W versie.. was vanmiddag een beetje van streek door al dat gedoe..
   
 4. Precies.. en daarom had ik toen ook al die tv gekocht.. Ik was toen nog niet bezig met de cam module van ziggo.. Dat idee kwam pas achteraf.. Maar toen was de tv volgens de MM en samsung reclame CI+ compatibel.. Dat is nou net het punt.. Anders koop ik een 2de humax decoder erbij zoals bij mijn slaapkamer tv.. maar nu zie ik dat gewoon niet zitten door misleidende reclame..
   
 5. Ik vraag me af of er al mensen zijn die contact hebben opgenomen met de consumentenbond of kassa?

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina