1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung Le37B650T2wxxn wel of geen CI+ Kaart van ziggo?! HELP

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door karsenbarg88, 15 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ok, gebeld. De verkoper vezekerde mij idd dat alles wat nu binnenkomt, dus alle bestellingen, de compatibele versie zijn. Hij wist van de T2P en T2W, dus dat klonk goed.

  Hij zei trouwens dat het anders alleen een firmware update zou betreffen en dat die al beschikbaar is bij Samsung. Lijkt me eerlijk gezegd ook plausibel, maar ben ik nog niet tegengekomen op internet.

  Hij zei trouwens ook dat de gratis bezorg- en installatieservice dit niet ging regelen. Dat is een ingehuurd bedrijf en die doen alleen analoog :roll: Die lui moeten maar snel op cursus ... en ik mag het dus zelf gaan uitvogelen als er onverwacht toch problemen zouden zijn ...
   

 2. Hallo, Zoals ik mijn eerdere bericht meld dat ik dus de verkeerde versie heb gekocht, blijkt minder waar, op de bon staat vermeld dat het een W-versie is. Ik keek toevallig rechts naast de tv, blijkt het gewoon een P-versie te zijn, onlangs de CI+ module gekocht, werkt perfect alles doet,, heel erg mooi beeld. ben er blij mee. Mijn raad is ook kijk op de zijkant van de tv naar die sticker is het niet het goede model terug gaan naar de winkel.

  Groet,

  Mark
   
 3. Bij grote winkelketens is dat de automatisering die klanten soms een onzeker gevoel geeft.. een paar letters in een artikel veranderen dat kan niet zo.. want dan kan de hele database plat gaan.. omdat er een update geplaatst moet worden.. dat is niet rendabel voor de 20 modellen die Samsung heeft.. daarom als klant de doos als garantiebewijs beschouwen.. bewaar daarom ook de streepjescode, kan altijd van pas komen!
   
 4. Kwestie van uitbesteding.. een eigen bezorgservice, technische dienst etc is voor grote winkelketens bijna niet te managen.. als je ziet hoeveel klanten er gemiddeld iets kopen.. daarvoor zijn fabrikanten regelingen..

  Heb je echter vragen over de werking van de CI+ CAM icm Samsung of krijg je het niet werkend, dan is het meeste personeel wel bereid je te helpen..

  Anders kom de volgende keer je tv bij mij kopen, dan help ik je telefonisch altijd verder via mijn werk! :)
   
 5. Het is gewoon echt belachelijk dat Samsung zo een onzin heeft gedaan. Ik zit me nu al de hele morgen te irriteren over mijn W versie van de LE37B650 versie.. echt niet meer leuk!. En ook bij de Mediamarkt zeiden ze dat het gewoon werkt.. daar zit je dan met de tv die nu al 4 maanden oud is ofzo..
   
 6. Zal er ooit een versie van de kaart komen die wel werkt op de W versie? van samsung? Dus op de Samsung LE37B650?

  Of kan dat gewoon totaal niet?
   
 7. Nou, dan heb jij dus geluk.. ik heb nog de W versie.. die was net 1 week geleverd door samsung met reclame voor CI + er bestond toen nog geen P versie.. echt bezeikte boel!
   
 8. Dat kan je rustig vergeten. Er is al een Conditional Access Module (CAM) die werkt met het standaard DVB CI slot van jouw TV en dat is de AlphaCrypt Classic CAM die voldoet aan de DVB specificaties voor een CAM. Ziggo wil echter niet hebben dat je van een dergelijke standaard DVB CAM gebruikt maakt omdat ze dan te weinig controle over jouw TV hebben. Gevolg is dat de AlphaCrypt Classic CAM nog werkt totdat Ziggo en Irdeto met een actie komen om de AlphaCrypt Classic CAM uit te schakelen. Dat zal volgens een woordvoerder de komende anderhalf jaar nog niet gaan gebeuren, maar die woordvoerder is in mijn beleving niet erg betrouwbaar gebleken. Je moet dus zelf weten of je het risico van de AlphaCrypt Classic CAM wil aangaan of toch wil gaan proberen om de TV omgeruild te gaan krijgen voor een versie met CI+ slot.
   
 9. Bedankt voor de reactie.. Ik ga morgen bij de Mediamarkt zeuren dat de tv wel met de reclame van CI+ werd verkocht. Ik vind dat ze hem dan maar moeten inruilen tegen een P versie.. of mijn tv naar samsung sturen en daar de module even onwisselen.. want voor de rest is er geen verschil tussen de W en T versie..
   
 10. Ik weet niet wat je precies bedoelt met een 'T' versie. Er zijn twee verschillende uitvoeringen van veel Samsung TV's waarbij er één eindigt op "PXXN" die een CI+ slot heeft (ook wel 'P' versie genoemd) en de ander op "WXXN" die een standaard DVB CI slot heeft (ook wel de 'W' versie genoemd).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina