1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung Le37B650T2wxxn wel of geen CI+ Kaart van ziggo?! HELP

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door karsenbarg88, 15 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Precies, dat zouden ze bij de Mediamarkt moeten weten.
   
 2. Een medewerker van Plasma-discounter wist mij vandaag te vertellen dat de T2W variant momenteel door Ziggo getest wordt en dat die dus wel CI+ zou ondersteunen, dit in tegenstelling tot wat Samsung mij zelf meldt.
   
 3. Dit lijkt me erg onwaarschijnlijk, de W en P types accepteren niet elkaars firmware, dus er moeten wel degelijk significante verschillen zijn, en Samsung geeft in de manual duidelijk aan dat CI+ alleen in de P types zit.
   
 4. Als ik je goed begrijp heb je navraag gedaan bij Samsung dat vervolgens als fabrikant aangeeft dat de 'W' uitvoering geen CI+ slot heeft. En toch ga je dan een verkoper van Plasma-discounter geloven die iets anders beweert? Ik mag toch hopen dat de fabrikant zelf beter weet wat er in hun apparatuur zit en wat zij door derden laten testen dan een dealer.
   
 5. Gezien het nivo van eerdere antwoorden van Samsung heb ik ook niet veel vertrouwen in het welliswaar snelle antwoord van Samsung. Ik had de vraag overigens tegelijk twee kanten opgestuurd :-)

  Ik heb de vraag nu ook naar Ziggo gestuurd, om zo snel mogelijk weer terug te kunnen bellen naar Plasma-discounter met de mededeling dat Ziggo iets anders beweert. Ik verwacht nl. niet dat Ziggo kan bevestigen dat ze idd de T2W variant aan het testen zijn ....
   
 6. Daarom kijk ik liever in de handleidingen van de verschillende subtypes en als daarin apart vermeldt staat dat alleen de "******P" uitvoering CI+ functionaliteit heeft dan ga ik er vanuit de schrijver van de handleiding daar een goede reden voor heeft gehad.
   
 7. Ik hoop dat dat klopt, dan zouden een heleboel mensen erg blij zijn.
  Alleen zou de handleiding van Samsung dan niet de juste informatie geven.

  Samsung zou wel eens duidelijk mogen vermelden wat de verschillen zijn tussen de W en de P.
   
 8. Samsung is daar duidelijk in in de manual.
  Hiernaast op het forum staat ook een duidelijke uitspraak van Samsung:

   
 9. Niet iedereen leest de manual vóórdat men de tv koopt.

  Ze mogen hun productinfo op de site wel eens aanpassen bedoel ik dan.

  PS, en als het dan zo duidelijk is, waarom komt dezelfde vraag dan toch steeds weer terug?
   
 10. Dat klopt, het is op de Samsung site en bij de winkels niet duidelijk dat er sub-types zijn van de televisies met essentiele verschillen als CI versus CI+.

  Ik wilde alleen de bezitters van W types wat minder hoop geven op een C+ slot met de beperkte informatie van Samsung die wel duidelijk is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina