1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Decoder meenemen met vakantie

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door pboes, 15 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik hoop dat ik met mijn reactie heb laten zien, dat er bij ons ook fouten worden gemaakt en dat het zeker niet altijd / vaak niet te wijten is aan de klanten.
   
 2. Nou, dan is deze discussie ook weer opgelost. Ik hoop dat Ziggo idd kritisch blijft tov zichzelf!
   
 3. Deze discussie is helemaal niet opgelost want die ging namelijk over het meenemen van je eigen ontvanger naar het vakantie-adres.

  En dat gaat dus niet. Ik hoop wel dat Ziggo er voor de toekomst iets op verzint, immers: op het bungalowpark waar wij waren is kabeltelevisie, maar strikt formeel kun je dan alleen de analoge zenders ontvangen.

  Ik heb het nu dus opgelost door een nieuwe smartcard aan te schaffen à 30 Euro om vervolgens twee weken lang de zenders te kunnen zien op een ander adres, maar volgens mij is dat toch niet de oplossing. Ik had ook mijn schotel mee kunnen nemen, de kaart van de satellietaanbieder werkt namelijk gewoon overal, maar als er kabel is op het park is dat niet nodig.

  Ziggo heeft de intentie om in de toekomst analoge televisie te bannen, maar wat doe je dan in zo'n geval? Ik ben immers klant, ik wil ook op mijn vakantie-adres tv kunnen kijken, en wel alle zenders waar ik voor heb betaald, maar dat gaat dus niet. En als de eigenaar van het vakantiepark 140 smarcards moet aanschaffen met het risico dat die "geleend" worden, wordt het ook een dure liefhebberij.
   
 4. Kijk, dat vind ik nou juist zo mooi van satelliet. Vorig jaar zaten we ook ik weet niet waar in zuid oost Europa, maar met een 40 cm inklapbare schotel en een kleine sattuner zaten we toch gewoon te zappen alsof we thuis waren. We hadden een mooie zaplist gemaakt die we voor het gemak de @Home-list hadden genoemd.:oyeah::applause:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina