1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Meerdere smartcard / decoders

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door marijn18, 15 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Kan ik ook beamen!
   
 2. Ehm.....dus.....

  ik heb 2 smartcards geregistreerd staan op mijn naam/adres. Een van deze smartcards heeft m'n schoonvader in zijn (van mij geleende) de decoder zitten (in een andere plaats).

  Als ik dan bijv. Eredivisie Live zou bestellen, dan zou hij dat ook kunnen zien ? Ik bedoel, de 2 kaartjes zouden dan gekoppeld moeten worden bij Ziggo ?

  Niet dat dit mijn bedoeling is, maar het lijkt me zo....fraudegevoelig ?
   
 3. Ja, idd fraudegevoelig. Daarom heeft Ziggo ook bepaald dat jij je abonnement(en) 'maar' tot 3 smartcards gelijk kan 'trekken', zodat je er iig niet op grote schaal misbruik van kan maken.
  Eigenlijk natuurlijk nog weinig, want ik heb er al 1 in m'n alphacrypt, 1 in m'n digitale recorder en 1 in m'n digitale ontvanger op de slaapkamer. Mijn 2 dochters, die ieder een eigen TV hebben kunnen dus geen gebruik maken van mijn afgesloten abonnementen en kunnen dus hoogstens kijken naar het standaardpakket (hoewel ze nu gewoon analoog kijken).

  Overigens adviseert Ziggo om je smartcard niet te vaak uit je digitale decoder te halen, omdat deze dan kan worden beschadigd. Of dat werkelijk zo is weet ik niet. Kan natuurlijk ook 'bangmakerij' zijn.
   
 4. Zijn er eigenlijk nog kosten verbonden aan het aanvragen van zo'n 2de smartcard?
   
 5. Alleen de aanschafkosten van de kaart. Als je een startsetje koopt zit je tegen de 30 euro maar je kunt ze ook los krijgen voor minder dan de helft.
   
 6. Ja, €29,95 voor een startpakket of plm. €16,00 online.
  Even aanmelden op de website en klaar ben je.
   
 7. Moet die extra smartcard via Ziggo gekocht worden of kan ik ook gewoon bij bijvoorbeeld de MediaMarkt icm een decoder kopen? Wordt die kaart dan automatisch gekoppeld aan mijn huidige smartcard?

  Heb namelijk al een smartcard in mijn TV zitten, maar zit erover te denken een Humax5050 te kopen en zou wel makkelijk zijn als dan ook ineens de smartcard meegenomen en gekoppeld kan worden.
   
 8. Kun je overal kopen en dan Ziggo ff bellen om ze te koppelen :wink:
   
 9. Ik gebruik 2 kaarten en die derde neem ik wel eens mee naar vrienden, want ik heb ook film 1 en dat is makkelijk zo op deze manier.
   
 10. Welke website? Die van Ziggo? (hoop ik niet want om daar iets te vinden...:sleep:)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina