1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony KDL-32v4000

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Stuifstra, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is er al iemand die enige informatie heeft kunnen vinden over de KDL-32v4000? Het is geen fullHD-tv, maar wel een met een CI-slot. Ik ben bang dat er geen certificering voor dit type gaat komen en ik zou graag gebruik willen maken van de CAM-mogelijkheid.:rolleyes:
  Mocht certificering er toch in zitten, dan is dat natuurlijk leuk om te horen....

  Iemand enig idee?
   
 2. Het mag zo langzamerhand toch wel duidelijk zijn dat TVs met een CI slot zeker niet door Ziggo 'gecertificeerd' zullen worden.
   
 3. Maar ja, is dan dat slot daardoor totaal niet bruikbaar of kan daar dan weer wel een alphacrypt-kaart voor worden gebruikt? Ik ken de hele discussie wel over de alphacrypt-kaart en het 'wel werken maar niet ondersteund worden door Ziggo', maar gaat deze mogelijkheid ook 'op zwart' voor deze televisie?

  Ik zou graag digitaal televisie willen kijken ZONDER een apart kastje. Het doet me teveel denken aan de jaren 60-70, waarbij zo'n kastje nodig was om de UHF te kunnen ontvangen....:frons:
   
 4. Probleem is dat een oudere (:giveup:)TV zoals die van jou niet geschikt is om CI+ modules te ondersteunen. (net zoals destijds toen je TV geen UHF had heeft hij nu geen CI+ slot). Als je geen alphacrypt wilt gebruiken omdat die over ongeveer 2 jaar niet meer zal werken en ook geen los DTV kastje of PVR zul je een andere TV moeten aanschaffen.
   
 5. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Dat weten we natuurlijk niet zeker.
  Wie weet blijft de Alphacrypt nog wel langer werken?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina