1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eindelijk het nieuwe docsis 3.0 modem, maar er is een probleem met activeren

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door meermeer, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hard maken

  Wat moet ik hard maken?

  M
   
 2. hm...wellicht...ik heb storingen van 5 weken meegemaakt bij kpn en ofschoon de ondernemer 25k omzet misliep en hij een schadevergoeding kon indienen kreeg hij niks nakkes nada...laten we hopen dat het inderdaad wel gebeurt als je het nodig hebt, iedere situatie is natuurlijk anders.
   
 3. Zekerheid bij zakelijk internet over kabel/dsl/enkelvoudig glas is in Nederland niet te koop, is gewoon een afweging dat zo af en toe de beloofde SLA niet gehaald wordt.
  Stuur je in het ergste geval een accountmanager om sorry te zeggen en een paar maanden abo compensatie te geven en over tot de orde van de dag.

  Hier ben ik al 9 jaar altijd online met dank aan twee consumentenlijntjes (niet dat het altijd belangrijk was maar ik haat het als mijn mail niet bereikbaar is).
   
 4. Okee, back to topic :) Ja storing is erg vervelend :)

  Maar iemand toevallig alweer geprobeerd?
   
 5. Maar dan heb je wel een goede reden om te klagen ;) Er is in ieder geval een accountmanager en ja, compensatie komt ook wel. Maar dan heb je wel het recht om ook te gaan klagen. Als je zakelijk afhankelijk bent van internet, maar je hebt gewoon particulier aboonementje, dan kan en mag je het argument dat je zakelijk afhankelijk bent gewoonweg niet gebruiken. Heel simpel. Toch?
   
 6. Dat ik eerst nieuwe firmware moet hebben alvorens ik mijn modem aan kan melden.
  Er gaan nu zoveel speculaties rond en straks weet je van gekkigheid niet meer wat waar is en wat niet.

  Tot die tijd, rustig afwachten............
   
 7. Eens, om te "mogen klagen" heb je een zakelijk abo nodig ;)

  Hoewel ik na 2,5 werkdag geen kabelinet meer zou willen horen dan "we weten het niet" blijf ik nog wel even braaf wachten :mrgreen:
   
 8. Ziggo zou actveren dus kon het modem laten hangen. Vandaag de oude er weer op want een hele avond en de volgende ochtend zonder internet kan helaas niet hier. In de loop van de komende dagen/weken/maanden het nieuwe modem maar eens opnieuw proberen als het even uitkomt.
   
 9. Ik heb het vandaag om 12:00 het nog even geprobeerd, maar ik bleef de welbekende HTTP 500 + Tomcatserver-stacktrace houden, wanneer ik probeerde op de 'Volgende' knop te drukken.

  Mvgr,
  wietze
   
 10. De beller is sneller. Vanochtend rond 11:00 gebeld en heb al een 2 uur internet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina