1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Eindelijk het nieuwe docsis 3.0 modem, maar er is een probleem met activeren

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door meermeer, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. martjemeyer

    martjemeyer Forum Member

    Berichten:
    5
    Als je goed kijkt is die storing globaal en niet perse in jou postcode gebied.
    Niet dat het iets uitmaakt :)
     
  2. danmar

    danmar Forum Member

    Berichten:
    31
    ik denk laat ik eens proberen te activeren, maar helaas hoor, gebeurt helemaal niks, geen inlogscherm , niks nada noppes.

    zoals in het boekje staat dat je in de adresbalk "activatie" moet typen werkt al helemaal niet!!

    gaat weer lekker hoor, zou makkelijk moeten zijn maar begint nu een lijdensweg te worden en ik vertik het om telkens de HD te moeten bellen!!

    Keurig handleiding gevolgd met als resultaat weer een uur voor jan ***
    er mee bezig geweest!!

    Ligt het nu aan mij of..............oplossing hoor ik graag.

    grtz............
     
  3. merlinx

    merlinx Forum Member

    Berichten:
    23
    de storing zou weg moeten zijn volgens de ziggo storingspagina in mijn postcode gebied...enfin...logischerwijs geloof ik er nog geen barst van.

    ik heb geen zin weer alleen maar ellende (had er 24 uur achter de rug) dus ik wacht wel tot medio volgende week ofzo...

    zo te zien zijn er namelijk nog steeds gebruikers met activatieproblemen...

    :confused:

    iedereen die dit leest en er over denkt om te proberen het modem te activeren...als je er geen haast mee hebt en erg verlegen zit om je internetverbinding, don't.

    als ik geweten had dat er grote problemen mee waren had ik ook gewacht.
    superhandig dat het bijna een dag duurt voordat ziggo op zijn storingspagina melding van deze storing maakt.
     
  4. BertK!

    BertK! Forum Member

    Berichten:
    1.824
    Ik heb gisteren 15.08.2009 17:00 uur de nieuwe Modem Activeert en het was zo
    gepiept.... Geen enkel probleem. :mrgreen:
     
  5. danmar

    danmar Forum Member

    Berichten:
    31
    na wederom lang prutsen, kreeg ik eindelijk het activatie-scherm, ikke blij, kon zelfs
    activatiecode en ww invoeren en daarna............natuurlijk de melding dat mijn modem niet geactiveerd kon worden, ik moest maar de HD bellen, not.

    oude modem weer terug, helaas deed ook niets meer , moest ook weer geactiveerd
    worden, ging gelukkig wel, maar wat een gedoe zeg.

    Arris modem resette zichzelf wel maar on-line lampje blijft maar knipperen!

    Begint langzamerhand een drama-serie te worden , bahbah

    We kijken straks nog wel een keer, voor nu......:giveup:

    grtz.......
     
  6. bor

    bor Forum Member

    Berichten:
    7
    Mobiel uiteraard, want de nieuwe modem gaf geen respons. Gisteravond waren we overigens weer offline en wederom mobiel gebeld met ziggo, Je wordt aardig op de kosten gejaagd op deze manier, terwijl je voor een aardig bedrag besteedt per maand. Ik zie het nu redelijk somber in, mede omdat ik nu bij lange na de 50 mB niet haal. Dit (offline)verhaal heb ik jaren geleden meegemaakt met Sonera (voorloper van quicknet,multikabel, ziggo) en dat wil ik niet nóg eens meemaken.
     
  7. Nobody2050

    Nobody2050 New Member

    Berichten:
    3
    Zojuist het nieuwe modem geïnstalleerd. Binnen een half uur de gehele procedure doorlopen, fluitje van een cent.

    1) Alle apparatuur, router, switches, pc's uitgezet.
    2) Oude modem afgekoppeld.
    3) Nieuwe modem aankoppelen.
    4) Rechtstreeks PC aansluiten op modem.
    5) Nieuwe modem opstarten en wachten tot dat alle lampjes gaan
    branden.
    6) PC opstarten, firewalls en antivirus uitschakelen.
    7) Start explorer op, bij mij kwam het activatiescherm vanzelf op, anders
    "Activeren" intikken op adresbalk.
    8) Codes invullen en even wachten na activeren.
    9) Na internetactiviteit, modem uitschakelen en PC uit.
    10) Router en switches aansluiten.
    11) Modem weer opstarten (wacht op het branden van alle lampjes),
    daarna router inschakelen en daarna de eventuele switches en dan
    pas de PC.

    [​IMG]

    Nog net niet geheel de beloofde snelheid, maar dit gaat al lekker.
    Succes.

    Greetz Nobody2050
     
  8. danmar

    danmar Forum Member

    Berichten:
    31
    Ik ga het nu nog een keer proberen aan de hand van jouw lijstje hierboven.

    hopelijk werkt het nu wel.........
     
  9. danmar

    danmar Forum Member

    Berichten:
    31
    Ik had het net zo goed kunnen laten, begin nu toch wel zwaar geirriteerd
    te raken, wat een drama zeg, pffffff.

    Precies volgens handleiding gewerkt, maar helaas......blijkt ineens internet het wel te doen, maar telefoon weer niet. Raar want heb modem nog steedsniet kunnen activeren.

    Geef mijn portie maar aan Fikkie, lol is er nu echt wel vanaf.


    grtz.............
     
  10. BMWMaX

    BMWMaX Forum Member

    Berichten:
    293
    Vandaag geactiveerd en het werkt (not)

    Zowel direkt aan het modem als achter de router minder dan 30Mb down en bijna 5 up.

    Fantastisch weer. Had alles beter kunnen laten voor wat het was.


    Het activeren ging overigens wel makkelijk en snel. Browser starten en gelijk op volgende klikken omdat de activatiepagina vanzelf al verscheen zonder deze op te roepen.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 16 aug 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina