1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eindelijk het nieuwe docsis 3.0 modem, maar er is een probleem met activeren

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door meermeer, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De komende weken krijgen ze vanaf hier ook zeker het oude modem niet terug. Zolang er niet zeker dat alles goedkomt gaat het nieuwe modem er ook nog niet aan. Staat voorlopig wel prima zo in de kast.

  Misschien dit weekend nog even proberen anders komt het wel een keertje. Om nu dagen lang iedere zoveel minuten kijken of het geactiveerd is is geen doen natuurlijk. Zo lang we lekker kunnen internetten en bellen via het oude modem is er niets aan de hand.
   
 2. Vanmiddag met overigens prima hulp van de HD mijn oude modem weer teruggezet.
  Er was iets corrupt geraakt waardoor ik geen extern IP kreeg op mijn oude modem.

  Volgende week kijk ik wel weer op het forum of de problemen weg zijn :rolleyes:
   
 3. Activatie nieuwe modem

  Nou nou , wat een frustatie's allemaal op dit forum. Logisch , dát wel. Ziggo pakt de zaken nu eenmaal niet zo goed aan. Maar om nu onderling als 'haantjes' te gaan reageren etc. Ik geloof niet dat een forum als dit daar voor bedoelt is. Beetje lastig ook voor anderen om inhoudelijk door te spitten naar oplossingen en serieuze pogingen om de problemen te achterhalen.

  Ik heb vanmiddag mijn nieuwe modem geactiveerd , en het zal niemand verbazen dat dit ook bij mij niet zonder problemen ging. Ook bellen naar het klantnummer van Ziggo gaf een veel te lange wachttijd , dus dat was geen optie meer na 15 minuten nóg geen contact.

  Inmiddels hebben de problemen zich zelf opgelost. Nog wel tussendoor een paar keer geen internet gehad voor ,pak weg, 10 minuten. Maar nu blijft de verbinding constant (42 MB/ 5000 KB) . We zien wel hoelang het stand houd. In ieder geval stuur ik mijn oude modem nog niet terug........just in case , zullen we maar zeggen :pompom:
   
 4. ben nu bijna 24 uur verder en na berichten op dit forum dat de activatie zou werken heb ik heb vanmiddag rond 15.30 weer geprobeerd...nog steeds lukt het niet om het modem te activeren :(

  hd is onbereikbaar, ik vind het een schande, maar goed, laat allemaal maar...

  na een uur pielen werkt mn oude motorola modem en telefonie weer, ik ben nu even klaar mee....ik blijf er voorlopig vanaf tot 100% zeker is dat sicko weer genezen is.
   
 5. Rond 17.15 modem aangesloten zonder router, kon na 5 minuten zonder problemen activeren. Kreeg geen error te zien.
  Modem herstartte zich nog 2 maal. Na een half uur m'n linksys router er weer tussen gezet en voila, wederom volle snelheid.

  [​IMG]

  Heb constante snelheid met downloaden.........
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 aug 2009
 6. @renboo

  In mijn postcodegebied staat nog steeds een groepsstoring voor het activeren van het modem.
  Is dat bij jou niet meer het geval?

  Vr. gr.
  Internetter.
   
 7. @internetter

  Ja, net gekeken op de ziggo site. Staat nog steeds dat er niet geactiveerd kan worden. Terwijl ik dus geen enkel probleem heb gehad en nu normaal online ben.

  Ik zou zeggen, probeer het es.....
   
 8. Hier werkt het nu eindelijk ook! Een tikkie onstabiel wel volgens mijn eerste bevindingen. Maar dat zal wel goedkomen ....[​IMG]
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 aug 2009
 9. Nadat ik totaal verrast ineens kon activeren vanmiddag is het alleen maar beter geworden. Ik scoor nu [​IMG] na een firmware upgrade van mijn router

  bellen werkt nu ook goed en de snelheid is dus netjes
   
 10. Ik ook vanmiddag ontvangen en geactiveerd, alles werkte perfect! de hele installatie heeft ongeveer een half uurtje geduurd!

  [​IMG]
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina