1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wanneer is update CHLCIPDEUC-2002.0 beschikbaar?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Mauricevh, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik zie dat de samsung televisies goedgekeurd zijn met software versie
  CHLCIPDEUC-2002.0. Ik zie alleen op de website van Samsung dat deze nog niet gedistribueerd wordt. Kunnen jullie vertellen wanneer deze beschikbaar is?

  Groet,

  Maurice.
   

 2. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Als ik die software op een usb-stick zet, dan wordt deze niet herkend voor software update.

  En buiten dat deze firmware nodig is voor Ci+, heeft het nog andere zichtbare verbeteringen?
   
 3. Ik had eerst ook het probleem dat de tv de update niet herkende maar dat kwam omdat ik de software voor de le32b650 had gedownload. Je hebt echter specifieke software voor de le 32b650t2p. Toen ik deze gedownload had en op de usb had gezet werkte de update probleemloos.

  Ik weet trouwens niet wat de verschillen met de vorige firmwareversie zijn.
   
 4. Het vreemde is ook dat als ik ga zoeken naar de LE32B651 op google dan vind ik deze bij samsung: http://www.samsung.com/nl/consumer/...visions&subtype=lcdtv&model_cd=LE32B651T3WXXN

  En als ik daar dan ga kijken bij firmware dan krijg ik nog de 'oude'. Nu blijk je nog verschillende types LE32B651 te hebben. De LE32B651T3P en LE32B651T3W. Bij deze laatste is geen nieuwe firmware beschikbaar. Vanavond eens kijken welke ik heb.

  Het blijkt dat de W-versie CI- is en de P-versie CI+.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 aug 2009

 5. Deze software wordt volgende week waarschijnlijk door Samsung HQ vrijgegeven voor een OTA (software upgrade van bestaande toestellen via het kabelnet). Als Samsung de software vrijgeeft dan wordt deze op het netwerk geplaatst
   
 6. Dank voor al die berichten. Alleen ik heb de T3W versie en die zal nooit naar CHLCIPDEUC-2002.0 upgraden omdat deze NIET CI+ is. :(
   
 7. firmware 2003.2

  ik heb net mijn tv's firmware geüpgraded naar versie 2003.2

  (ik heb een samsung LE37B652T4PXZG)

  en nu zijn de films die ik vanaf mijn pc stream met de optie op de tv weer in normaal formaat.
  bij de vorige versie 100* had ik namelijk een zwarte rand van 5-10 cm om het beeld aan alle kanten. hierdoor waren de verhoudingen ook niet meer correct.

  dus firmware updaten helpt niet alleen om de ci+ te kunnen gebruiken.

  bij het updaten moet je trouwens het bestand wat je heb gedownload eerst naar de usb-stick kopiëren, daarna openen en vervolgens installeren.

  en zorg ervoor dat de tv het bestand kan vinden in 30 sec wat bij mij eerst niet was gelukt met mijn 500gb externe schijf. heb toen eerst nog anderhalf uur 400 gb aan bestanden er af moeten halen voordat ik weer kon proberen met maar 5 gb op de schijf. (misschien was het ook gelukt met meer op de schijf, niet getest namelijk.)
   
 8. Met het updaten heb je toch geen harde schijf nodig??, je kopieert de installatie bestand naar usb, installeren, checken dat je maar één bestand op de usb hebt staan en dan de tv via de usb poort de firmware upgraden. Als de firmware niet bevalt kan je altijd het 'oude firmware' er weer opzetten(alternatieve).
  Heb trouwens ook de firmware 2003.2.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina