1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

CI+ CAM-module.

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door MarkoSolar, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. G038

    G038 Forum Member

    Berichten:
    137
    Dat laatste is een verkeerde interpretatie van het interview van Gradus Vos met hardwareinfo.tv
    Zie http://www.hardware.info/nl-NL/news/ymiclpqRwpeab5Y/Ziggo_wil_niet_van_gebruikers_Alphacrypt_af/

    voor een samenvatting en

    http://www.hardware.info/nl-NL/vide...fo_TV_Ziggo_TV_special_CI_en_Interactieve_TV/

    voor het hele interview.

    Ik reageerde op de post van HenkV waarin hij m.i. refereerde aan het gebruik van Alphacrypt CAM in een CI TV, gezien de periode van anderhalf jaar die hij noemde. Dat de Alphacrypt niet zal werken in CI+ TVs omdat Ziggo dit blokkeert is een ander verhaal.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 22 sep 2009
  2. G038

    G038 Forum Member

    Berichten:
    137
    Geen dingen door elkaar gooien graag. Ik had het over TVs met een CI slot. Blijkbaar heeft jouw TV een CI+ slot.
     
  3. twigger

    twigger Forum Member

    Berichten:
    1.443
    Ziggo:
    Alles in 1
    Gebied:
    fZiggo
    Ik heb het ook via pm gehoord van anoniem maar het staat ook ergens op het forum vermeld.
     
  4. G038

    G038 Forum Member

    Berichten:
    137
    Zoals uit het interview met Gradus Vos blijkt heeft Ziggo in april 2009 stellig beweert dat ze gebruik van de Alphacrypt CAM niet actief zal tegenwerken. Hier wil ik Ziggo graag aan houden.

    Nogmaals, Alphacrypt in CI+ apparatuur is een ander verhaal. De uitspraken van Gradus Vos zouden hier niet op van toepassing zijn geweest...:x
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 22 sep 2009
  5. JoostBoZ

    JoostBoZ Forum Member

    Berichten:
    80
    Ach ja "zeer binnenkort" is slechts een relatief begrip (zeker bij Ziggo).

    Toen ik het bericht meer dan een maand geleden voor het eerst hoorde was ik ook bang dat binnen een week mijn TV (CI+ tv met AlphaCrypt) op zwart zou gaan.

    Voorlopig duurt het nog wel even, want de Philips TV's hebben proberen met de CI+ CAM. Ik heb gelezen dat het nog wel zo'n 6 weken kan gaan duren voordat de Philips TV's ook gecertificeerd zijn.
     
  6. Sjoop1985

    Sjoop1985 Forum Member

    Berichten:
    129
    Hij heeft dat echter nooit specifiek aangegeven. Gevalletje van bewust vaag zijn zodat je achteraf nog van alles kan ontkennen.
     
  7. basset

    basset New Member

    Berichten:
    4
    Iemand eigenlijk geprobeerd om deze cam in een G10 plasma te stoppen in het Caiw gebied?
     
  8. troisfontaine

    troisfontaine New Member

    Berichten:
    1
    Foutmelding


    Beste Heer/Mevrouw,

    Ik heb afgelopen week een led tv type UE40B6000 gekocht en als ik de Cammodule invoeg dan krijg ik dezelfde foutmelding als bij u.
    Heeft u de storing inmiddels opgelost? Groeten Bart
     
  9. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    Onder de rubriek samsung vindt je een verwijzing naar een instructie.
     
  10. Barbarian

    Barbarian Forum Member

    Berichten:
    1.311
    @ anoniem, al iets meer bekend betreft de subs omtrent BBC??
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina