1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sitecom WG600 Router haalt snelheid niet

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door denfi, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds kort internet van ziggo. Deze zou een snelheid moeten hebben van 50 MB. Als ik bekabeld via de modem internet haal ik het wel. Maar via de router draadloos kom ik niet verder dan 21mb. Ik heb de volgende hardware,

  Sony vaio vgn-fw21m met een Intel(R) Wireless WiFi Link 5100
  Sitecom 802.11g Wireless Broadband Router(vorige week geinstalleerd door Ziggo) Ik zou hier alle snelheden mee kunnen halen?:no:
  Ik heb de router WPA/TKIP beveiligd.

  Heeft iemand een idee hoe ik deze snelheid draadloos omhoog kan krijgen
   
 2. Met de G routers haal je de snelheid nooit. Deze gaan in de regel niet verder dan ongeveer 25 mb. Je hebt een N router nodig.
  Als Ziggo 'm vorige week heeft geinstalleerd en beweerd dat je alle snelheden kan halen, zou ik maar eens bij Ziggo verhaal gaan halen. Zorg wel dat je zeker weet dat het een G router is, anders sta je zelf voor ***.
   
 3. Waarschijnlijk is de afstand tussen jouw router en je pc te groot of heb je ergens bewapend beton. Of is dat het niet?
   
 4. Je hebt gelijk..... ik woon in een bunker. Nee, ik werk ongeveer +- 5 meter vanaf de router. Er zit 1 muur tussen. Bedankt voor je reaktie.:frons:
   

 5. Bedankt voor je reaktie. Ik ga weer eens bellen met Ziggo.
   
 6. Voordat je gaat bellen met Ziggo. Wat voor wireless kaart zit er in je laptop?

  Zoals eerder in dit topic aangegeven ga je met G-wireless nooit 50Mbit halen, hiervoor heb je N-wireless nodig. De kaart in je laptop zal dus ook N moeten zijn, als die enkel G is, heeft het plaatsen van een andere router alleen zin als je ook een andere kaart in je laptop plaatst. Dit laatste is overigens niet voor de rekening van Ziggo.
   
 7. Sorry dat ik even voor Denfi spreek, maar hij gebruikt een Intel(R) Wireless WiFi Link 5100 en als ik via google de juiste heb gevonden, ondersteund hij ook de N.
   
 8. Klopt de kaart in mijn laptop ondersteund ook de N. Dus ziggo hoeft dus alleen een nieuwe router te installeren. Maar, daar gaat het mis. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik hoop maar dat de anhouder wint!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina