1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

LED versies

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door luclin, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Maarre anoniem,

  Nu jullie bezig zijn met de veldtesten, moet er toch ook al duidelijkheid over de ondersteuning op de led versies zijn? De lijst is al 2 weken niet geupdate....
   
 2. Kom op mensen, hoeveel langer moet dit nou allemaal duren. Ik wacht echt al máánden. :sad:
   
 3. @anoniem
  Weet jij wat de status is van de certificering van de LED-versies? Je gaf enkele weken geleden aan, dat het enkele weken zou duren voor een eventuele goedkeuring. Ben erg benieuwd.
   
 4. hardware is getest voor het deel dat verschilt met de LCD versie en is goedgekeurd. Ik wacht echter nog op laatste software, waarna we nog een aantal testen moeten uitvoeren. Vooralsnog lijkt het allemaal goed, zodra het eindresultaat bekend is zal ik de lijst updaten
   
 5. Zou je ons misschien ook kunnen vertellen om welke exacte typenummers het gaat?
   
 6. Moet ik uitzoeken. Ik veronderstel dat het om alle typenummers gaat aangezien het om een redelijk nieuw en high-end product gaat, maar nogmaals dat is een veronderstelling. Ik heb de lijst niet zo bij de hand.
   
 7. Als je zou willen, zéér graag!
   
 8. Mijn nieuwe Samsung LED UB327020 werkt prima met deze CI module. Dacht ik zet het er even neer voor de anderen. Sinds deze week aangeschaft. Perfect beeld.
   
 9. Que?! De CI+ CAMs zijn toch nog niet uitgeleverd?
   
 10. Bij de zaak waar ik deze LED TV heb gekocht wel, die kaart heb ik erbij gekocht. Dat is betere winkel in enschede, geen mediamarkt etc. Het is een CI CAM kaart van alfha...nog wat :). En die word ondersteund sinds een tijdje zoals ze aangaven. Het werkt prima. Ik heb anoniem al een PB gedaan zodat hij misschien ook deze TV in het rijtje kan zetten.
  Heb hem sinds gisteren in gebruik. Heerlijk maar 1 afstandsbediening en prima beeld. Prachtige LED TV, als je overweegt wat te kopen dan zou ik zeggen ga voor deze.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina