1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

LED versies

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door luclin, 13 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. laat onverlet dat de status goedgekeurd is. De portal groep heeft nog een aantal andere activiteiten die ook nog moeten gebeuren.
   
 2. Samsung zou deze week nieuwe firmware uitgeven? Ik heb een UE32B7020WPXXN en daarvoor is nog geen nieuwe firmware te vinden :roll:
   
 3. Yoshi, die kan je niet vinden omdat die er niet is. je hebt de laatste versie al. Ik heb deze LED ook en heb geinformeerd en hoorde dat de laatste er al opzit. Ik ga ook niet steeds updaten hoor. Ik vind dat zo raar, een TV updaten. :shock:. Ik ga toch hopen dat dat niet telkens moet want daar heb ik en ik denk vele dames absoluut geen verstand van. Updaten is dus geen must in de toekomst met deze CI+ module toch?
   
 4. @ Loesy

  Dank je voor de informatie. Nieuwe firmware is helemaal niet raar hoor voor elektronische apparatuur. Wees blij dat de mogelijkheid er is om fouten te verhelpen en features toe te voegen door middel van een download.

  Overigens snap ik niet dat er mensen zijn die Duitse firmware op hun Nederlandse televisie zetten. Ik vind het zelfs ronduit roekeloos. Mijn ervaring met firmware upgraden is dat je er verschrikkelijk mee moet uitkijken of je het juiste aan het doen bent. De kans op onherstelbare schade is groot. Nu heeft Samsung geloof ik de optie ingebouwd om terug te keren naar een vorige firmwareversie, maar vertrouw er nooit op!
   
 5. Kijk Yoshi, daarom ben ik daar ook niet happig op. Ik zou niet eens weten hoe het moet en hoop het ook nooit te moeten. Ik ben gewoon niet zo'n knutselares als de velen hier.
   
 6. @ aimms

  De link werkt niet.
   

 7. nu moet ie goed zijn. Wel ff in de adresbalk het typenummer wijzigen. Files zijn hetzelfde, maar toch.
   
 8. @ aimms

  Hoewel dit nieuwere firmware is dan ik in mijn televisie heb zitten, is deze niet te installeren voor het WPXXN model. Kennelijk alleen voor het WWXXN model.

  EDIT: Aanpassen in de adresbalk was het dus, dit is inderdaad andere firmware dan ik gezien had. Waarom staat dit zo verstopt op de site?

  EDIT 2: Deze firmware kan niet in de UE32B7020WPXXN. Zojuist geprobeerd.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 sep 2009

 9. Strange, zie dat bij elke versie de firmware hetzelfde is. Maar het zal wel aan mij liggen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina