1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

CI+ bij Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door commander, 12 aug 2009.

 1. Foutje van mij dacht dat het hier om een CAM update ging. krijg geen update meldingen op het scherm.
   
 2. Op mijn Samsung LE32B652T4P krijg ik nog regelmatig de vraag of ik de CAM software wil updaten omdat dat beschikbaar is. Als ik OK kies, dan krijg ik na een tijdje de melding dat de versie niet geschikt is.
   
 3. dan is het kennelijk niet aangepast, vreemd omdat anderen aangaven dat ze de melding niet meer zagen. Voor de goede orde, er is geen software beschikbaar, je kunt de upgrade dus gewoon cancelen.
   
 4. vorige week een cam besteld bij sluitallesaan zou die dag verstuurd worden. week later gebeld, de cam was niet meer beschikbaar, uitlevering zo snel mogelijk misschien volgende week. leuk eerst toezeggen (via chat op de website) en geld vangen en nu helaas. :sad::sad::sad:
  Bij bestelling stond op de website dat de cam WEL leverbaar was :evil::evil::evil:
   
 5. Moderatie opmerking

  De bijdrage van @np4 en de daarop volgende discussie zijn verplaatst naar http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=21018
  - Aanvankelijk omdat er elders reeds een draadje loopt over ambilight en CAM
  - Het niet gewenst is om binnen de topics te discussiƫren over de moderatie
   
 6. Zenders sorteren

  Ik lees af en toe over de onmogelijkheid om de zenders opnieuw zelf te rangschikken. Treedt dit probleem alleen op na het installeren van een update, of kan ik hiermee ook geconfronteerd worden als ik in dat opzicht niets onderneem? (W5500) Of komt die update ongevraagd via de kabel binnen?
   
 7. update

  ik heb de zelfde tv en heb de firmware wegggehaald bij samsung op een usb stick en dan gedownload op de tv werkt perfect.
  www.samsung.nl/download.
   
 8. Hoi,
  Vandaag wilde ik deze module gaan kopen bij de door Ziggo aanbevolen winkels, heb er diverse bezocht maar nergens was deze meer te verkrijgen.
  Wel werd mij de raad gegeven om nog maar even te wachten met deze aankoop omdat er nogal wat problemen met deze module zou zijn met het updaten.Mijn vraag is heeft hier iemand meer informatie over?
  Groet, Kees
   
 9. Kees, of je moet wachten of niet zul je zelf moeten beslissen. Alle informatie aangaande CI+, Ziggo en enkele TV fabrikanten (Sony, LG, Samung en Philips) vind je terug hier op dit forum. Dat wordt lezen....
   
 10. Sorry voor de topic kick, maar Bol.com kan de CI+ CAM uit voorraad leveren. Niet goedkoop (standaardbedrag van 79 euro) maar wel snel en gegarandeerd in huis. Ik heb 'm eergisteren om 19:00 besteld, en had 'm gistermiddag in huis.
   

Deel Deze Pagina