1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

CI+ bij Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door commander, 12 aug 2009.

  1. Mediamarkt Cruquius (Bij Haarlem/Hoofddorp) had er een stuk of 8 liggen!! heb er meteen eentje gekocht!! Na 5en gaat tie in mijn LED tv!!

    Grtz, Steven
     
  2. Vanavond in mijn Sony

    Heb er nu een naast me liggen. Ga vanavond gelijk proberen in mijn Sony W5500.
     
  3. "vol verwachting klopt mijn hart"

    KDL40-W5500, PKG1.570EA, land=belgie, taal=nederlands.

    Zenderlijst "sony eigen sortering, inclusief kanaalnummers".

    Je kunt sorteren en deleten met deze instellingen. EPG niet in detail naar gekeken mbt volgorde na handmatige sortering.
     
  4. Is er ook al iemand die beelden heeft van de kwaliteit?

    Ben erg benieuwd naar HDTV en of de verschillen duidelijk zijn tov een losse decoder?

    Filmpje gevraagd! :mrgreen:
     
  5. Ben net terug van de Mediamarkt (Maastricht).

    Ze hadden een doos vol CI+ modules liggen van Ziggo, maar er werkte er geen één van :shock:

    We hebben verschillende modules geprobeerd in de test TV (Sony W5500) maar alleen beeld op NL1.

    Ze durfden de modules dan ook niet meer te verkopen...
     
  6. Misschien omdat die niet gecertificeerd is? Alleen de Sony series KDL-xxV5xxx, dus b.v. V5500 en niet W5500. Maar ik heb geen Sony, dus weet niet of dat wellicht toch hetzelfde is. Je zou toch verwachten dat een winkelier dat wel weet, of is dat bij de Mediamarkt teveel gevraagd?
     
  7. We hebben hem in verschillende TV's geprobeerd, ook de wél gecertificeerde. Dus dáár ligt het in ieder geval NIET aan.

    Gelukkig had ik er wel op gerekend dat het niet zou werken ZIGGO KENNENDE, dus voor mij in ieder geval geen teleurstelling :lol:
     
  8. misschien dat de firmware niet geupdate was......
     
  9. Kan ook zijn dat ze de smartcard verkeerd om hebben geplaatst, of de Cam zelf. Had ik ook met Alphacrypt de eerste keer. Maar dan denk ik dat de smartcard verkeerd om in de cam heeft gezeten want ik kan me niet voorstellen dat ze 10 x de cam verkeerd om plaatsen.
     
  10. De Ci+ module werkt perfect in mijn Samsung LED EU40B6000!!

    Wel de meegeleverde smartcard EERST activeren, anders doet tie het niet.

    Hebben ze in Maastricht een oude werkende smartcard gebruikt?? of die uit de verpakking van de module???

    Grtz, Steven
     

Deel Deze Pagina