1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

CI+ bij Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door commander, 12 aug 2009.

 1. In Emmen heb ik hem al een maand terug gereserveerd en ze zouden aan het einde van de ochtend of begin van de middag binnen komen. De winkel had er tien besteld, vijf komen er binnen en er waren er al vier gereserveerd. En ze stonden op de lijst dat ze vandaag uitgeleverd zouden worden. Ben benieuwd.
   
 2. Zo, er in zetten was easy, had alleen verwacht dat die kaart veel dieper de TV in zou schuiven.
   
 3. ik heb hem inmiddels ook via Mediamarkt in Breda, in een keer goed (na authenticaie van 5 stappen) icm met Samsung Plasma 8 Series.
   

 4. foto??
   
 5. [​IMG]
  Hoezo foto??? geloof je hun niet dan???
   
 6. Nee, zou graag willen zien hoe ver die kaart uitsteekt. Heb je een mooie tv, maakt zo'n kaart je tv weer lelijk......:cry:
   
 7. Die zie je echt niet uitsteken tenminste bij de sony tv niet, zit aan de zijkant. Ik heb nu nog alphacrypt maar CI+ kaarten zijn even groot.
   
 8. Steef-N, hoeze lelijk, je gaat me toch niet zeggen dat jij de achter kant van je tv zit te bewonderen?
   
 9. Bij mijn tv zit de CI aan de zijkant. Op het moment dat de kaart dan niet ver de 'gleuf' in gaat. Dan zie ik deze dus ook aan de voorkant....
   
 10. Foto, LOL. Nee sorry. Maar je ziet de kaart niet zitten hoor (vanaf de voorkant), maar had verwacht dat hij er net zo'n eind in zou schuiven als bij een normaal PCMCIA slot.
   

Deel Deze Pagina