1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

CI+ bij Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door commander, 12 aug 2009.

 1. Hier staat ie nog voor 69.
  Maar ik ken deze winkel niet, heb er geen ervaring mee.
   
 2. ik ken deze winkel wel, heb er weleens wat besteld. Prima te doen, is mijn ervaring. Overigens zeer triest dat dag1 de prijs 69 is, en een paar uur later ineens 79. Klinkt als 'er bellen wel veel mensen om te vragen, laten we er een tientje bovenop drukken'. En wij, schapen, kopen weer gedwee...:giveup:
   
 3. Tja, wat is er mooier dan de macht hebben om klanten te dwingen voortaan alleen nog maar de door Ziggo gekozen CI+ CAM te gaan gebruiken, daarvan dan de verkoop prijs te kunnen bepalen en er ook nog leuk aan te verdienen door als eerste te gaan uitleveren aan de wegshop waarmee je als Ziggo een samenwerkingsverband hebt:

   
 4. Ik heb hem daar vorige week (toen de eerste post hier werd gedaan over die site) ook maar even besteld. Ik heb hem toen nog netjes voor 69 euro afgerekend.

  Verder was idd de levertijd eerst 48/49, dus ik was van plan hem te cancellen, maar die stond ineens op 38/39.

  Ik hoop dat ze hem dan ook echt uitleveren.
   
 5. Tja, ik heb hem voor 69 bij DirectSale besteld, maar enkel omdat ik daar al vaker wat gekocht heb. Verwachte levering daar is eind september.

  Zou toch niet zo zijn (retorisch, ik weet het) dat Ziggo de eerste batch via sluitallesaan.nl verkoopt en dat dan de andere retailers bediend worden? :no:
   
 6. Laat ik zeggen dat ik daar op hoop voor mij, maar voor jou natuurlijk niet ;)
   
 7. Zie

  Gisteren vond ik de "Zie" (periodiek van Ziggo) in de brievenbus. Op pagina 8 wordt het digitale startpakket op basis van een CI+ CAM aangekondigd. Er staat wel bij dat de TV voorzien moet zijn van een groene "Geschik voor Ziggo" sticker:?. Verder wordt verwezen naar sluitallesaan.nl.

  Is er al iemand die zo'n sticker achterop haar/zijn TV heeft staan:?: Ik in ieder geval niet:cry:.
   
 8. Het lijkt me dat die stickers op zijn vroegst vanaf het bekendmaking van gecertificeerde TV modellen op de modellen in de winkel zullen zitten. Je hoeft in ieder geval niet te wachten op het spontaan verschijnen van zo'n sticker achterop een TV die je eerder hebt gekocht :wink:.
   
 9. Jammer nou:!: Ik had toch echt de hoop dat met de moderne techniek dit soort dingen een peuleschilltje zouden zijn.:lol:
   

Deel Deze Pagina