1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Uitvallen internet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door mcboogaard, 9 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Hoi allemaal,

    Na mijn vakantie vorige week gebeurt het steeds dat mijn internet verbinding uitvalt na circa een half uur internetten. Eerst had ik het idee dat het aan mijn (draadloze) router zou liggen en ben ik dus rechtstreeks gaan internetten op de kabel uit mijn modem, maar nog steeds valt hij uit na een X tijd.
    Ik moet het modem dan uitschakelen (reset knopt doet niks bovenop) door de stekker er uit te halen en erop nieuw in te doen. Soms krijg ik dan weer verdbinding soms pas na 3 keer proberen.

    Mijn vraag is of meerdere mensen hier last van hebben? Ik woon in Zeist
    En dan natuurlijk wat is de oplossing, want om elke keer naar mijn modem te lopen en dan maar weer hopen op verbinding is geen doen.

    P.S. mijn modem geeft gewoon aan dat hij online is(4 groene lampjes en een knipperende oranje)

    Thanks Nekton
     
  2. Handig om te zeggen wat voor modem. Lijkt mij Motorola SBV5121, gezien de lampjes en zo. Link hoort te knipperen, dat betekent dat er verbinding is met de modem vanaf router of PC. Veranderingen gedaan in netwerk? Laat in ieder geval je modem eens een nacht van het stroom. Anders toch echt even bellen met de HD.
     
  3. Ik dacht dat iederen hetzelfde modem had, sorry..

    Ik heb een Motorola SB5100E.

    In mijn netwerk geen veranderingen gedaan. Mijn verbinding icoon bij de klok recht geeft ook aan dat ik wel netwerk verbinding heb echter alleen lokaal dan. Zodra ik gerest heb, komt er weer een wereldbolletje bij en kan ik ook weer op het www.

    Wanneer hij geen verbinidng heeft en ik vraag windows XP naar de diagnose dan zegt hij dat er geen extern ip adres is en/of server niet kan bereiken.
     
  4. Nee, niet iedereen heeft dezelfde modem :wink: Tegenwoordig veel dezelfde problemen als jij hebt met de nieuwe EuroDOCSIS 3 modem (Arris Touchstone 702). En je hebt geen router ertussen?
     
  5. Heb mijn router er nu weer wel tussen gedaan, want anders blijf ik aan de draad zitten en ook dan treden de problemen op.
    Net ook weer en hij zegt dat er geen ping terug komt van de extrene host.
     
  6. als je dat probleem ook zonder router hebt. Kan het best zijn dat de modem stuk is. Wat zijn de waardes ?
    Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
     
  7. Het kan natuurlijk ook zijn dat er even piekspanning is geweest de afgelopen weken. Het kan hele vreemde gevolgen hebben.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina