1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Linksys WRT160N

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door henkc, 7 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Beste forum leden,
    Ik heb sinds vorige week internet van Ziggo, ik ben er heel tevreden mee en werkt goed.
    Nu heb ik van de week een Router gekocht Linksys WRT160N om ook draadloos in huis te kunnen werken.
    Geinstalleerd voor 1 vaste PC en 3 draadloze PC.
    Ik kom met allemaal op internet.
    Alleen nu doet zich het volgende probleem voor, als je op internet zit en je gaat naar een andere website krijg ik regelmatig de melding dat hij de site niet kan vinden.
    Soms kan het zijn dat je 2 of 3 keer probeerd dat hij dan wel gaat, maar het kan ook zijn dat ik de router moet resetten.
    Ik vind dit wel erg vervelend.
    Weet iemand waar dit aan kan liggen.
    Groeten Henk.
     
  2. Heb ik ook last van... raar hoor soms loopt het goed soms na resseten werkt alles weer..
     
  3. Er is een nieuwe firmware he...
     
  4. Moet je de Amerikaanse firmware V1 pakken, werkt bij meerderen beter en lost de problemen die ze ondervonden op.
    Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16
     

  5. ik heb via via wat gevonden en het werkt tot nu toe prima! Tnxxx:pompom:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina