1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Activatie smartcard

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Target, 6 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. jij hebt het over een ziggo startpakket tv digitaal en daar kost die inderdaad 15 euro maar een losse smartkaart kost bij mediamarkt 30 euro en via mijn ziggo kun je heel goed de smartkaart registreren. heb ik namelijk ook zo gedaan. dan doe je toch wat fout. helaas.
   
 2. begrijp het al, je hebt een alles in een pakket incl. hd receiver voor 99 euro.
   
 3. Dat klopt, maar dat ging niet soepel. Smartcard is er wel gratis bij. Maar die kan dus los voor een goede 15,- zoals je ziet. Nog wel verzendkosten. Ik heb het zelf niet zo hoog op met de mediamarkt, ik beschouw dat meer als een soort showroom, waarna je thuis tegen 2/3 van hun bodemprijs je gewenste artikel kunt bestellen. Laatst nog een klein dingetje gehaald bij de mediamarkt, aanbieding, 25 dvd-r's voor 30,-. Krijg ik er online voor datzelfde bedrag 100 voor. Het gaat hier wel om een factor 400%. Dus weg met die hele mediamarkt, Saturn, of hoe ze door het leven gaan. Alleen die knakenbakken met afgeschreven troep zijn voor de liefhebber interessant. voor de rest ben je een stuk goedkoper uit als je de mediamarkt negeert.
   
 4. nee dat klopt maar ik hoorde laatst een collega zeggen dat hij 30 euro bij mediamarkt had betaald maar bij een andere zaak krijg je hem wellicht goedkoper. dat kan natuurlijk.
   
 5. Bij een andere zaak (S&F e.d.) krijg je hem gewoon goedkoper. 30 euries is wel een wanhoopsoffer.

  Gert.
   
 6. Ik heb 11 aug via ziggo site een kaart geactiveerd, maar kaart werkt nog niet.
  Wat is normale tijd dat het duurt voordat keert geactiveert is na aanmelden via ziggo site ?
  Kaart vorig jaar gekregen bij alles in een plus aanbieding en toen ook van privieuwperiode gebruik gemaakt.
  Had kaart overigens al wel sinds mei op mijn ziggo staan maar had hem toen niet nodig.
  Ik wil hem nu wel gaan gebruiken.
   
 7. Toch maar gaan bellen, wellicht moet er nog wat extra's gedaan worden om hem te activeren.

  Gert.
   
 8. Mijn preview periode liep afgelopen vrijdag af na 3 weken. In MijnZiggo was nog niets te zien van een digitaal abbo bij m'n TV.

  Had 'm via internet geregistreerd en DigitaalTotaal aangevraagd. Via internet kon ik m'n kaartje niet nog eens registreren, en DigitaalTotaal deed het nog niet.

  Dus maar gebeld, en via het menu weer geactiveerd en DigitaalTotaal aangevraagd.

  En nu heb ik weer een preview periode met alle zenders.

  Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

  In MijnZiggo is trouwens nog steeds niks te zien.
   
 9. Ik zat in een andere thread het online activeren een beetje af te zeiken, krijg ik vandaag van ziggo de bekende wijzigingsbrief in 3-voud waarin alles ineens wel klopt. Er gebeurt blijkbaar wel iets bij de online activatie. In de wijzigingsbrief staan mijn beide smartcards vermeldt, en de pakketten die ik wel/niet wil hebben. Online in mijn ziggo klopt er nog steeds geen moer van, dus de post loopt royaal vooruit op de klantgegevens in mijn ziggo. Ik zou zelfs andersom verwachten, maar goed. Ik kan mijn 2e smartcard blijven activeren (online) met alle mogelijke pakettencombinaties. Ik doe het maar even niet, het pakket is nu precies goed en ik wil niet meerdere wijzigingsoverzichten.
   
 10. Na 5 weken is mijn previewperidoe afgelopen. Toevallig had ik mijn smartcard onlangs geactiveerd (op 4 of 5 september dacht ik) en kreeg ik enkele dagen erna een wijzigingsbrief met daarin dat mijn abonnement op 11 september zou wijzigen.

  Ik vraag me af als ik nou niet had geactiveerd of ik 2 maanden (dus van 6 augustus tot en met 5 oktober) alle zenders kon kijken....
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina