1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wat een (geluids) ellende met NL 1,2,3 in HD

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Heisa, 5 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik had gisteren ook af en toe dat om de paar minuten het geluid 1 seconde weg viel (Ned 1 HD met AC3 geluid). Ik gebruik een Dreambox 8000.

  Was me al eerder opgevallen maar gisteren heb ik een hele tijd zitten kijken en begon het me te irriteren (en dacht ik meld het hier ook voor de volledigheid)
   
 2. De HD-kanalen worden niet door een rateshaper / ratelimited gehaald, omdat dit voor HD kanalen niet wordt ondersteund in onze apparatuur.
   
 3. Zijn de Samsungs al in Korea aangekomen?
   
 4. ik heb er nog geen terugkoppeling over ontvangen. Ik heb recent wel gepost dat er een test release is waar tot dusver goede resultaten mee zijn behaald
   
 5. Niet met track and trace verstuurd?
  Ik dacht dat ze alleen iets hadden gevonden mbt offset van het een of ander.Ik begreep uit je post dat dat ontdekt was naar aanleiding van de lipsyncproblemen maar dat dat nog niet de oplossing was.
   
 6. Een positief berichtje; ik zie helemaal geen vertraging tussen beeld en geluid tussen Ned123 en bijbetreffende sound via humax 5000. Dat het hele beeld van Ned 123 hier buiten discussie blijft snap ik, maar voor mij persoonlijk lijkt dat werkelijk helemaal nergens op. Hoezo, HD, ik heb betere 320.240's. En dan moet dit 1080i voorstellen? Werkelelijk een aanfluiting, tot zover, het publieke hd gebeuren. absolute rotzooi wordt ons voorgehouden, af en toe wil NG wel een reportage uitzenden waarin blijkt wat HD wel vermag. Wel even timen, doen ze niet bij elke uitzending.
   
 7. Niet alleen NGC maar ook History wil nog wel eens wat HD content in de achterzak hebben...
  Voor ned 1/2/3 HD doe ik het niet want dat is de moeite niet waard.

  Gert.
   
 8. Ik wilde het niet zeggen, maar het is wel zo. Ned123 is voor de freak, ziet er uit als stront, verwacht je er meer in te zien, ga dan eerst naar een instraler of paragnost. dat het geluid uit phase loopt, is alleen maar mooi meegenomen. Wat Gert zegt, NGC, HC en Discovery HD hebben bij tijd en wijle wel leuke hd-content, maar dat lijkt ook gelijk ergens op. Echt zeer fraai, vind je dat niet, dan heb je aan ned123 genoeg.
   
 9. Hier de Humax 5000c en heb nergens last van alles loopt prima ook geluid. Bij de NPO is echte HD uitzending nog een gemis. Hoewel dat voetbal op Ned3 er toch wel erg gelikt uitziet Ben ik dan een van de weinigen die geen problemen heeft:?: postcode 9671LK
   
 10. Ned 123HD is inderdaad een lachertje. Er werd op diverse fora veel van verwacht maar als de omroepen niks in HD willen uitzenden houdt het natuurlijk op. Het enige verschil is dat er een blauw lampje aangaat op je decoder. Als er eens iets goed uitziet op NED 123HD dan blijkt dat er op de SD kanalen ook gewoon goed beeld te zijn (maar dan zonder lipsync).
  Op Discovery zijn er toch programma's die er erg strak uitzien: krabbenvangen, de Teutels en iceroadtruckers zijn toch erg mooi.

  Maar hopen dat commercielen de boel straks een beetje vlot gaan trekken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina