1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

nieuwe zenders

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ejkamp, 5 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Kan ik nieuwe zenders, waarvan ik het kanaalnummer weet, toevoegen op mijn SONY met Alphacrypt. "13th street" zit wel op mijn gewone digitale kastje maar ik zie hem niet op de lijst met zenders via de Alphacrypt.
  Iemand die weet hoe dat kan of moet?
   
 2. Dat kan alleen door opnieuw een kanalen scan uit te voeren en dan zal je afhankelijk van de Sony TV serie waarschijnlijk ook opnieuw je kanalen moeten sorteren.
   
 3. dank voor je snelle reageren. Bij de installatie heeft de monteur dat gedaan. Ik ga dus gewoon via het menu en dan de digitale kanalenafstemmer kiezen. Dat maakt niet uit, of het nu het HD-kastje is of de alphacryptmodule. Gewoon in het zelfde menu.
   
 4. Op mijn Sony 40w4710 heb ik een nachtje de updatefunctie aangezet met de TV op standbye. Daarna verschenen de nieuwe zenders in het lijstje. Volgens mij heet het 'Autoservice Update'. Die zet je dus even een paar uur aan. Zet 'Software Update' niet aan.

  (weet niet of die namen helemaal kloppen met wat er in het menu staat, zou je moeten wachten tot ik het vanavond kan checken).

  Voordeel van even de update aanzetten is dat je niet je hele zenderlijst opnieuw hoeft te sorteren. Zodra de nieuwe zenders gevonden zijn kun je alleen deze een andere plekje geven. Zijn de zenders gevonden, dan de 'Autoservice update' weer uitzetten.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 aug 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina