1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Overstappen Cogas tv naar Ziggo Alles-in-1 plus

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door schootje, 4 aug 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo allemaal,

  ik heb 2 vraagjes,
  Ik woon in Markelo (Twente) in het Cogas gebied, en we zijn van plan om over te stappen naar een Ziggo Alles-in-1 abbonoment,
  Maar ik had een vraagje ivm Cogas,
  We hebben nu gewone tv van Cogas, als we het alles-in-1 kopen moeten we dit dan opzeggen of niet? omdat het toch weer Cogas word heb ik begrepen, en moeten we ook de 29.95 euro aansluitkosten betalen?

  en de 2e vraag;
  We hebben nu telefonie van KPN, en we willen ons nummer behouden, maar moeten we dit contract zelf opzeggen of regelt Ziggo dit?

  Alvast bedankt,

  M.v.G.
  Twan van der Schoot
   
 2. Nee, je hoeft de Cogas niet op te zeggen. Je blijft RTV namelijk gewoon aan de Cogas betalen en Ziggo brengt zo'n 15 euro in mindering bij je Alles-in-1 pakket (zodat je niet dubbel betaalt voor RTV). Ook hoef je geen entreekosten te betalen.

  Als je bij het bestellen van je Alles-in-1 pakket bij Ziggo aangeeft dat je je nummer wilt behouden dan regelt Ziggo dat het abonnement bij KPN wordt beeindigd en je telefoonnummer wordt overgezet naar Ziggo.
   
 3. Oke bedankt voor het antwoorden:grin:
   
 4. En mocht je het gaan bestellen vandaag... vul even je telefoonnummer in op de Ziggo site, dan bellen ze jou binnen een paar minuten terug. Kost het je ook nog eens helemaal niets. Maak inderdaad melding dat je in Cogas gebied woont en gebruik wilt maken van de uitzonderingsregel betreffende Cogas. Dat Cogas-kosten dus in mindering moeten worden gebracht op de kosten van Alles in 1 pakket. Als het goed is weten de medewerkers daar van af.

  Kleine tip nog: schrijf alle info op.

  - Naam medewerker.
  - Ordernummer cq ticketnummer.
  - Gegevens betreffende nummerportering KPN (zeg zelf niets op bij KPN!!!).

  Op deze manier moet alles goed komen.
   
 5. wees inderdaad zo verstandig om de nodige gegevens op te schrijven zoals Ed al aangeeft.
  Bedenk ook van te voren welke ontvanger je graag wilt bij het abonnement.
   
 6. Ja, maar standaard komt die SD Humax of Samsung en daar heb je niets over te zeggen.
   
 7. Inderdaad Ziggo doet je wat er op voorraad ligt. De Samsung die ik heb ontvangen is heel erg bagger.

  Overigens vind ik het een slechte zaak dat de Cogas-klanten geen enkele informatie hebben ontvangen van Ziggo of van Cogas over het feit dat alles in 1 nu wel mogelijk is.
   
 8. Dat is inderdaad erg beschamend...
   
 9. Wat betreft de korting: Hier hoeft de medewerker die je aan de lijn krijgt niks voor te doen, de korting wordt automatisch toegepast in het systeem.

  Ordernummer wordt nooit doorgegeven, het is trouwens ook niet altijd mogelijk voor de desbetreffende medewerker om een ordernummer door te geven.

  De gegevens die je nodig hebt betreffende de nummerportering zijn de naam waar het abonnement bij je huidige telefonie aanbieder op staat en natuurlijk het telefoonnummer dat over dient te worden genomen. Indien je ook internet door Ziggo op wilt laten zetten is er tevens een contract-/klantnummer nodig van je internet abonnement bij je huidige internet aanbieder. (Dit is overigens niet nodig als je een gecombineerd abonnement hebt zoals Surfen&Bellen van HetNet of InternetPlusBellen van KPN)

  En, zoals eerder al is aangegeven, het is niet mogelijk om zelf te kiezen welk merk ontvanger je krijgt. Dit zal in alle gevallen een Humax of een Samsung ontvanger zijn, bij de SD ontvangers, de HD ontvangers èn bij de PVR ontvangers.
   
 10. Dat is wel eens anders geweest. Medewerkers die nergens wat van afweten? Bij voorbaat al zeggen: 'Cogas, nee sorry dat gaat niet. Fijne dag nog :wink:'

  Vandaar....
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina