1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Caiway lanceert pay per event

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door HRJ, 31 jul 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja okay, dit betreft voor een al bestaande zender, dan maakt het niets uit. Bij Ziggo hebben ze ook 4 zenders van eredivisie. :thumb up:
   
 2. In dit kader zou een pay-per-day dienst ook al leuk zijn zodat je 24 uur lang voor een bepaald bedrag naar een gekozen kanaal kan kijken. Interessant voor mensen die bijvoorbeeld alleen bepaalde sport evenementen willen volgen, maar niet alles wat een sport kanaal te bieden heeft, of een dag lang een filmkanaal open willen hebben. Technisch stelt het volgens mij niet veel voor om iets dergelijks te realiseren met als groot voordeel dat de klanten geen nieuwe hardware hoeven aan te schaffen om er van te kunnen profiteren. De verdiensten voor het kanaal en de distributeur kunnen ook interessant zijn omdat ze dan toch inkomsten meepakken van klanten die een maand abonnement op dat kanaal te duur vinden. Als de dag prijs tenminste reƫel is t.o.v. de kosten van een maand abonnement.
   
 3. Da's toch vreemd, ik heb niet zo lang geleden in het holst van de nacht een smartcard via de website aangemeld waarvan de preview periode was verlopen, en minder dan een uur later (nog steeds 's nachts) werkte die kaart weer, met alle pakketten waar ik een abonnement op heb. Ik neem niet aan dat een overijverige nachtwaker mijn aanvraag direct heeft verwerkt ...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina